Justyna Wasilewska

6,6
6 476 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Justyna Wasilewska

Dla mnie, wyjątkowo irytująca aktorka, o wybitnie radiowej urodzie.

MistrzImprowizacji

A widziałeś Justynę na żywo w teatrze? Wątpię, bo tak byś nie napisał.

MistrzImprowizacji

do radia też by się nie nadawała bo ma poważną wadę wymowy :p

MistrzImprowizacji

Zgadzam się,to aktorka jednej twarzy; ta pani ma bardzo brzydką manierę "skrzywionego dziubka" którą nagminnie nadużywała w nieobecnych. Bardzo irytująca, z wadą wymowy. Moim zdaniem wcale nie ma oryginalnej urody, pyzata, zwyczajna dziewuszka. I ok, niech sobie jest, ale po co robi z siebie taką unikatową gwiazdkę na instagramie ? Pani Justyno, trochę pokory, naprawdę...

natu89

Durny jesteś i tyle. To naprawdę dobra aktorka.

Marek_30

Chyba forum ma to do siebie, iż każdy MA PRAWO wypowiedzieć swoje zdanie ? A wycieczki personalne i obrażanie proszę sobie zostawić dla siebie.

natu89

Ja też się zastanawiałam o co chodzi ciągle z tym dziubkiem w Nieobecnych, w pewnym momencie to już irytowało :-D

natu89

To nie podoba ci się, nie lubisz, ale jesteś tu na jej stronie, obserwujesz tą panią też na instagramie,… Dziwny typ z ciebie, Ja robię to, gdy kogoś cenię i mi się podoba pod jakimś względem…

natasza_szczecin

To, że widzialam zdjęcia tej pani na instagramie nie oznacza że ja obserwuję, proszę sobie darować nadinterpretację. Jest słaba, a dodatkowo irytuje swoimi manierami, zdania nie zmienię. Miłego

natu89

Czemu Polacy zawsze jak komuś chcą zarzucić brzydotę to piszą, że jest pyzaty? To dlatego, że w Polsce wszyscy jesteśmy pyzaci więc cenimy sobie końską urodę z południa?

MistrzImprowizacji

Tak się zastanawiam dlaczego dajemy sobie prawo, aby gnoić kogoś za to jak wygląda. Nie mamy wpływu na to jacy się urodziliśmy.

iwonka_sl

Owszem zgadzam sie. Jednak jak ktoś zostaje aktorem to jest oceniany przez pryzmat wyglądu tak samo jak np. polityk przez pryzmat zachowania.

KxRxZ

Bardzo ładna kobieta , niestety Jej mimika strasznie zniechęca . Cały czas dziubki i grymasy twarzy.

iwonka_sl

Poza tym wygląd to subiektywne odczucie, dla mnie to bardzo ładna, zadbana kobieta. A nawet gdy jakiś aktor czy aktorka nie mają standardowej urody to nie powód by kogoś obrażać, to zwyczajne chamstwo i prostactwo. W filmach potrzeba różnorodnych aktorów nie samych miss i misterów. Polacy to w dużej mierze chamy. Kmioty, którym się wydaje, że mają prawo kogoś obrażać.

MistrzImprowizacji

Wystarczy odpowiednia preferencja i w tej branży zaczyna być fajnie.

nnn_nnn

Cycki zwisłe, uszy rozciagniete jak u slonia

dskmatik

Piersi nie ma, a jej "partnerce" chyba jest wszystko jedno.

nnn_nnn

HAHAH XD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nnn_nnn

To powyżej to do ciebie, chociaż ten śmieszek nie lepszy, również patol!

MistrzImprowizacji

Prostak i cham!

MistrzImprowizacji

Widzialam ją w "Krucjacie". Dramat... drewno, z ponaciagana nienaturalnie twarza, dziwie sie ze dostała angaż...