Kaja Paschalska

Kaja Joanna Paschalska

3,7
314 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kaja Paschalska

Bynajmniej nie przez kolor włosów ani przez urodę jako taką (widziałem brzydsze) ale jest w niej coś TOTALNIE ODPYCHAJĄCEGO brrrr precz ! po prostu nie znoszę tego dziwadła.

mistczNINJA

Najgorsza u Kai jest do bólu sztuczna i wymuszona mimika. Na drugim miejscu głupi wyraz twarzy (blisko siebie osadzone oczy). Na trzecim denerwujący głos (ciągle mówi jakby śpiewała, a to jest cecha bardzo słabych piosenkarek).

mistczNINJA

Popieram!!!
Brrrrr!
Ta "twarz", ten glos, to spojrzenie.
Normalnie flaga na łeb i za naród by nie poszło :/

KOKAINKA

http://nocoty.pl/gid,11193967,img,11193982,kat,1013703,title,Kaja-Paschalska-wyl adniala,galeria.html?T[page]=2

w tej sesji jeszcze jako-tako wygląda. Ale że wygląd to nie wszystko...

martinn571

No coś ty?! Gdzieś pisałem a propos tej galerii, że na tym zdjęciu w fioletowo-czarnym wdzianku wygląda najgorzej ever! Przecież jej to w ogóle nie pasuje, wygląda jak yeti ubrany w Versace! Ona powinna stawiać na naturalność, bo w makijażu i zrobionych włosach wygląda jak przebrany pasztet.

boolion

akurat na tym zdjęciu wygląda najlepiej ever! ;) nie przypomina tej brzyduli w kręconych włosach. A link do tej galerii znalazłem we wcześniejszych komentach. Poza tym tak jak napisałem - wygląd to nie wszystko - to, że na jednym zdjęciu wyszła fajnie nie znaczy, że stanie się lepszą aktorką/piosenkarką/czy kimś tam jeszcze.