Uwielbiam ją jako Penny z "Big Bang Theory", naprawdę śliczna i sympatyczna blondyneczka. Mam tylko nadzieje, że w życiu prywatnym nie jest taka bałaganiarą jak w serialu ;) Pozdro dla wszystkich fanów Penny i serialu!
Trochę dziwią mnie te zachwyty, bo moim zdaniem akurat w BBT wypada słabo. Penny i Leonard to zdecydowanie najmniej zabawne postaci w tym sitcomie.
hehe moze nie jest najsmieszniejsza i nie jest tez jakas mega aktorka aaaaleee... laseczka z niej niezla i mysle, ze kiedy przychodzi do tych gosci w tych swoich pizamkowych bokserkach to wskaznik ogladalnosci idzie znacznie w gore :) Jak i inne wskazniki ;)
Ja bym bardziej zwrocil uwage na koszulki z dekoltem. Zwlaszcza na te czerwona, kiedy wrocili z wyprawy na biegun polnocny.
własnie nie! ;D Uwielbiam jej irytacje jak Sheldon do niej coś mówi! automatycznie zaczynam się smiać jak ona robi wtedy tą minę -,- ;DD!
Śliczna to ona jest, ale wydaje mi się że w życiu codziennym jest taką samą niezbyt ogarniętą blondyneczką. Widziałem z nią wywiad i inny serial i dosłownie wszędzie zachowuje się tak samo, ta sama mimika, sposób poruszania się, itp. Świadczy to na pewno o słabym potencjale aktorskim, ale mi to nie przeszkadza bo akurat lubię postać Penny.