Kaley Cuoco

Kaley Christine Cuoco

7,9
8 297 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kaley Cuoco

Uwielbiam ją jako Penny z "Big Bang Theory", naprawdę śliczna i sympatyczna blondyneczka. Mam tylko nadzieje, że w życiu prywatnym nie jest taka bałaganiarą jak w serialu ;) Pozdro dla wszystkich fanów Penny i serialu!

Durexxx_2

No ja też lubię bbt, serial wymaiata po protu. :D A co do bałaganu, to od czego jest Shelton?;)

Durexxx_2

Jaka śliczna !!! <333333333
boże cudooo :)))))

Durexxx_2

jest fajna:) Kojarzę ją też jak grała w serialu "Świat według Dzikich" świetna aktorka:)

Durexxx_2

Jest świetna jako Penny w TBBT i Bridget w 8 Simple Rules

Kamil85

Musze to napisać, mega hooot ;]

Durexxx_2

uwielbiam ją!

adrianna9555

Trochę dziwią mnie te zachwyty, bo moim zdaniem akurat w BBT wypada słabo. Penny i Leonard to zdecydowanie najmniej zabawne postaci w tym sitcomie.

nd39

hehe moze nie jest najsmieszniejsza i nie jest tez jakas mega aktorka aaaaleee... laseczka z niej niezla i mysle, ze kiedy przychodzi do tych gosci w tych swoich pizamkowych bokserkach to wskaznik ogladalnosci idzie znacznie w gore :) Jak i inne wskazniki ;)

Shaganashak

Ja bym bardziej zwrocil uwage na koszulki z dekoltem. Zwlaszcza na te czerwona, kiedy wrocili z wyprawy na biegun polnocny.

CyboRKg

First come first served lol

nd39

własnie nie! ;D Uwielbiam jej irytacje jak Sheldon do niej coś mówi! automatycznie zaczynam się smiać jak ona robi wtedy tą minę -,- ;DD!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Durexxx_2

Śliczna to ona jest, ale wydaje mi się że w życiu codziennym jest taką samą niezbyt ogarniętą blondyneczką. Widziałem z nią wywiad i inny serial i dosłownie wszędzie zachowuje się tak samo, ta sama mimika, sposób poruszania się, itp. Świadczy to na pewno o słabym potencjale aktorskim, ale mi to nie przeszkadza bo akurat lubię postać Penny.

maxreal

Idź to powiedz deppowi, de niro, pacino, jokie, pittowi, carey'owi...
to jakaś wada?

ma być przekonująca w swoich rolach, dam taki przykład, czy metallica by będąc uważana za dobrą musi grać także 15 innych gatunków? nie

tak samo tutaj, jest aktorką komediową i to się sprawdza.