Kaley Cuoco

Kaley Christine Cuoco

7,9
8 654 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kaley Cuoco

...jest na poziomie dna rowu mariańskiego. Maciek z klanu to przy niej Al Pacino. Na początku bardzo mi się fizycznie
podobała ale jej gra aktorska spowodowała, że nawet nie specjalnie lubię ją oglądać.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
zbychu1417

E tam, są gorsze aktorki... na przykład Bożenka z Klanu :)

marcin261287

marne pocieszenie :)

zbychu1417

Dla Bożeny to wyróżnienie :)

zbychu1417

Powiem tak: ona gra w serialu, a Ty nie:P
Wniosek, musi mieć choć trochę aktorskiego wdzięk:P

anetek

dlaczego porównujesz ją do mnie? czy napisałem, że jestem lepszym aktorem?

zbychu1417

Ty obierasz ziemniaki a ona ma dylemat co wybrać w restauracji . Zazdrość to najgorsze uczucie w ludziach drzemiące . To forum to wylęgarnia pseudo znawców kina z kompleksami wylewających swe żale w jadowitych komentarzach . Twoja wypowiedź jest najlepszym tego przykładem .

terron

A Ty jesteś najlepszym przykładem człowieka w internetach, który musi się dopie*dolić nawet jeśli nie ma powodu. Nie zazdroszczę jej pieniędzy, nie mam takich kompleksów ale chyba ty masz. Co więcej w żaden sposób nie czuję się gorszy obierając ziemniaki bo lubię sam gotować lub z moją dziewczyną. Nie jestem wybitnym krytykiem kina ale w życiu parę filmów widziałem i jestem w stanie stwierdzić czy ktoś ma talent czy tylko lekki zarys umiejętności gry aktorskiej. Ona jest po prostu mierna a w dodatku szpeci swoją urodę bo teraz wygląda strasznie w porównaniu do pierwszych odcinków. Jeśli ktoś ma inne zdanie niż ty to od razu oznacza, że jego komentarz jest jadowity?
Musi mi się bardzo nudzić skoro rozmawiam na temat kina z człowiekiem dla którego "nie zadzieraj z fryzjerem to arcydzieło."

użytkownik usunięty
zbychu1417

podbijam Zbychu !! Pozdrowienia

zbychu1417

tak jest zbychu tępić frajerów!!