Kamil Czarnecki

Kamil Bartłomiej Czarnecki

5,6
77 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kamil Czarnecki

Za każdym razem jak go widzę w Tancerzach, albo słyszę jego głos to mi się niedobrze robi.
Ktoś powiedział o nim "polski Brad Pitt".. a ja się pytam gdzie ten ktoś miał oczy??!! Jest tak
okropny, że szok!
Tak samo jak i zwycięzca ostatniej edycji YCD.. na jego widok tak samo miałam odruch
wymiotny;/

xxxckxxx

Kompletnie nie zgadzam się z Twoją opinią. Facet jest cholernie przystojny do tego niesamowicie tańczy. Ktoś kto powiedział o nim "polski Brad Pitt" miał rację choć mogłabym się w tej kwestii kłócić, że nawet Brad Pitt nie ma w sobie tyle wdzięku i uroku co serialowy Robert.
Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie, każdy może wyrazić swoją opinie. Chociaż ja i tak nadal nie popieram tego co zostało napisane przez Twoją osobę.

Lisa Rowe

Może tańczyć to on umie, ale talentu aktorskiego nie ma za grosz. I porównanie go do Brada Pitta to już lekka przesada. Mówie cały czas o aktorstwie, bo tego dotyczy ten portal... Brad ma w swoim dorobku wiele filmów i grać potrafi, a ten tutaj, Kamil, tak? jest najbarzdziej sztucznym ''aktorem'' jakiego oglądałam.

prumprumka

W 100% popieram. Jego gra aktorska jest poniżej zera. Emocje, które przedstawia są tak nieznośnie sztuczne, że sytuacje mające odzwierciedlenie w prawdziwym życiu stają się dla widza wręcz nie realne.

xxxckxxx

taka ciekawostka.. on nie potrafi zbyt dobrze czytać

xxxckxxx

dziwisz się? On to jak cie mogę ale jak nazywają jakąś okropną, obleśną i głupią szmacia.rę polską Aggeliną? POLSKA :/