Za każdym razem jak go widzę w Tancerzach, albo słyszę jego głos to mi się niedobrze robi.
Ktoś powiedział o nim "polski Brad Pitt".. a ja się pytam gdzie ten ktoś miał oczy??!! Jest tak
okropny, że szok!
Tak samo jak i zwycięzca ostatniej edycji YCD.. na jego widok tak samo miałam odruch
wymiotny;/
Kompletnie nie zgadzam się z Twoją opinią. Facet jest cholernie przystojny do tego niesamowicie tańczy. Ktoś kto powiedział o nim "polski Brad Pitt" miał rację choć mogłabym się w tej kwestii kłócić, że nawet Brad Pitt nie ma w sobie tyle wdzięku i uroku co serialowy Robert.
Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie, każdy może wyrazić swoją opinie. Chociaż ja i tak nadal nie popieram tego co zostało napisane przez Twoją osobę.
Może tańczyć to on umie, ale talentu aktorskiego nie ma za grosz. I porównanie go do Brada Pitta to już lekka przesada. Mówie cały czas o aktorstwie, bo tego dotyczy ten portal... Brad ma w swoim dorobku wiele filmów i grać potrafi, a ten tutaj, Kamil, tak? jest najbarzdziej sztucznym ''aktorem'' jakiego oglądałam.
W 100% popieram. Jego gra aktorska jest poniżej zera. Emocje, które przedstawia są tak nieznośnie sztuczne, że sytuacje mające odzwierciedlenie w prawdziwym życiu stają się dla widza wręcz nie realne.