To chyba najprzystojniejszy aktor, jakiego znam:) Jeśli chodzi o grę, jeszcze nie mógł się wykazac, ale dajmy mu szansę;)
Jak będzie brał takie role w takich szmirach jak Doom to będzie miał bardzo małe szanse aby się wykazać w czymkolwiek. Ale osobiście uważam, że to dobrze zapowiadający się aktor tylko musi bardziej uważać co bierze :).
czy ja wiem czy w "szmirach" zobaczcie jego role np. w LOTRze Eomera zgrał znakomicie, co do DOOMa to w filmie wypadł chyba najlepiej ze wszystkich (nie żartuje) The Rock jakoś tak sztucznie zagrał no i trzeba pamiętać, że to tak właściiwe film o zabijaniu (w końcu na podstawie gry). no a wracając do tematu to fakt brzydki to on bynajmniej nie jest ;) 100 razy ładniejszy od Blooma :P
Kasiarzyna, jak sie nie wykazał, rola Eomera świetna była :P
W "Doom" to nie najlepiej, podobnie jak w "Tropicielu"
Talentu mu nie brak.
Urody tez nie.
Ogolnie swietnie zagral Ghost`a w Pathfinderze i wykazal sie jako Eomer we Wladcy. To moje ulubione filmy z jego udzialem.
A ja uważam, że jest naprawdę przystojny, dobrze zagrał rolę Eomera, jak zresztą i Reaper'a, w Doom'ie... Mnie się bardzo poboba! ;)
Karol nie bądź zazdrosny- daj swoje zdjęcie to też możemy trochę powzdychać:). A tak serio to nie zwracam już na takie tematy uwagi... Trochę za stara na to jestem;p
No wybacz, ale próbowałam wymyśleć coś bardziej wyszukanego na jego temat, i wyszło jedynie to... Nadal oglądam filmy z Karlem wyłącznie z w/w powodu, np. ostatni Star Trek. Swoją drogą świetny film, z dużą doza poczucia humoru i Karl dobrze się weń wpasował. W dramacie go raczej nie widzę.
no ok, ale mam nadzieję, że na ślepo nie dajesz wszystkim filmom z jego udziałem dyszek, bo takie zachowanie jest dość śmieszne
enyłej, ja również uważam Karla za przystojnego faceta - ślepy by nawet zauważył to ;)
co do talentu, cóż, mógłby staranniej wybierać produkcje, ale widać, że chłopak się wyrabia
Owszem - niesamowicie przystojny i meski. Staram sie ogladac wszystkie jego nowe filmy, ma cos w sobie.
mój ulubiony aktor-świetnie zagrał w Doom,Comanche Moon,Lord of the Rings,The Price of Milk,Pathfinder,Chronicles of Riddick,Ultimatum Bourna no i oczywiście w Star Treku :)
Pomyliłam się z tytułem-chodziło mi o Bourn Supremacy :)
A w dramacie też super grał-dobry z niego aktor (Out of the Blue)
Podoba mi się też Ghost Ship-szczerze to lubię z nim wszystkie filmy oglądać :)
O kurcze!
Wiecie, ja to tego aktora kojarzyłam tylko ze Statku Widmo, który oglądałam tyyyyle lat temu... i dziś dowiedziałam się że to on grał we Władcy... co za radość :) mam nadzieję jeszcze zagra coś sensownego... :)
Zgadzam się z Tobą Kasiarzynna w 100 % to jest naprawdę dobry aktor jeśli tylko da mu się szanse zagrania w jakiś świetnych filmach. Jak na razie wybiera sensacje i to mi się bardzo podoba. Czekam na dalszy rozwój jego kariery. Mógłby zagrać główną rolę w czymś ambitnym i bardzo wysoko budżetowym. Np. coś na miarę King's Speech lub There Will Be Blood. To by było ciekawe.
A co do urody… hm mój ideał po prostu
O kurcze, minęło już 6 lat, a koleś jeszcze nie dostał swojej szansy... ;) Ale yupppi! Właśnie dowiedziałam się, że będzie kolejny Star Trek w przyszłym roku!!