Karolina Gruszka

7,1
12 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karolina Gruszka

Ale póki co uważam, że pani ta jest bardziej wylansowana przez media niż na prawdę zdolna. Naczytałam się sporo o jej talencie, etc., ale jakoś do tej pory go nie zauważyłam. Poczekamy, zobaczymy.

szuwarcia

Też na razie średnio widzę jej talent...

Zygfryd666

może warto oceniać także role teatralne, a nie tylko to co TVP wypuszcza do "zauważania" hmm?

fleur_filmweb

Akurat do jej ról w serialach się nie można przyczepić bo zarówno w "Tajemnicy twierdzy szyfrów" jak i w "Oficerze" miała naprawdę dobre role. Gorzej wygląda to w filmach bo po świetnej kreacji w "Kochankach z Marony" póki co zawodzi może lepiej jest w produkcjach zagranicznych "Tlen", "Trzy sezony w piekle" czy "Korotkoe zamykanie", których nie widziałem, ale w ostatnich dwóch polski filmach w których zagrała czyli "Tricku" i "Mistyfikacji" niczego specjalnego moim zdaniem nie zagrała. W "Rezolucji 819" podobnie. Może to tylko zniżka formy. Teraz kreci jakiś nowy filmy może będzie lepiej?

Bolek84

W "Tlenie" również się nie popisała. Może dużą trudnością było dla niej zagranie po rosyjsku, ponieważ wg, pierwszej koncepcji główne role miały boć podzielone w ten sposób, że w roli Sanioka czy Sańki występuje inny aktor niż w roli narratorów tych postaci(wtajemniczenie wiedzą, o co chodzi), jednak ostatecznie połączono je w jedną osobę(narrator i Sańka - Gruszka). W tamtym wypadku jej głos zostałby podłożony. Rewelacyjny Aleksey Filimonov przyćmił jej rolę(swoją drogą nie mogę się doczekać kolejnego filmu z jego udziałem). Tutaj trzeba zaznaczyć, że mimo niespecjalnej gry aktorskiej, oglądało się ją dosyć przyjemnie.

szuwarcia

A mi się bardzo podoba jej gra aktorska. A co do Tlenu to zakochałam się w tym filmie. :)