Karolina Gruszka

7,1
12 989 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karolina Gruszka

Nie wiem, skąd zostało wzięte to zdjęcie w profilu ale moim zdaniem PORAŻKA to mało powiedziane. Przecież to naprawdę ładna dziewczyna (wystarczy popatrzeć na screenshoty z 'Francuskiego numeru' ale i nie tylko [ot, choćby 'Oficer' gdzie wcielała się w Malwinę Wielgosz] by bez trudu znaleść lepsze zdjęcie. Dla mnie to zdjęcie to TOTALNA rapożka :D

cOOba

zgadzam sie. tu wygląda jakby miała 50 lat

;P

cOOba

Fakt, zdjecie mogloby byc lepsze... no ale trudno ;)

kiciak100

Jakkolwiek odczucia estetyczne są różne to ciężko nawet winić kogokolwiek za to zdjęcie bo ten (ta), kto to zdjęcie dodawał może akurat takie znalazł, może akurat to mu (jej) się podobało, a weryfikator (jak sądzę), dopóty, dopóki zdjęcie spełnia podstawowe warunki, by mogło być dodane to zostaje zaakceptowane. Nikt tu nie wnika (i poniekąd słusznie, przyznam :P), czy zdjęcie jest atrakcyjne, czy też nie. Ja jednak twiedzę dalej, że to zdjęcie to pomyłka (właśnie obejrzałem 'Sforę' z udziałem Karoliny i był to kolejny dowód na fatalność TEGO foto, oraz to, że, jak dla mnie przynajmniej 'będą z niej ludzie' :) ).

cOOba

A mi się to zdjęcie podoba.Ładnie Karolina na nim wygląda,inaczej niż normalnie.
W ogóle Karolina podoba mi się na wszystkich zdjęciach.Ma taki delikatny typ urody,co zprawia,że trudno zrobić jej brzydką fotkę.