A najgorsze jest to, ze mnostwo mlodych ludzi reprezentuje wlasnie taki poziom jak ona...
Masz rację - takich jak ona są setki, żeby nie powiedzieć: tysiące. A swoją drogą zajrzałem tu wczoraj przez przypadek, żeby zobaczyć czy ktoś jeszcze pamięta tych z BB i widzę, że wszystkie wpisy są z 2005 i 2006 roku. To już 5 lat minęło od 1 edycji Big Brother, a widać wiele osób pamięta jeszcze uczestników i uczestniczki tego programu, mimo że w telewizji wszelki ślad po nich dawno zaginął.
Po prostu jak ludzie się nudzą i chcą komuś ponawsadzać lub dać oceny 1 (jak ja), to wyszukują te sieroty z BB...
No cóż. Jak leciał BB na TVN wszyscy to oglądali. Ja też lubiłem oglądać BB, ale jakimś wielkim fanem nie byłem i zgodzę się, że to promowanie ich w TVN było przesadzone. A, że nie sprawdzili się w telewizji, to nie znaczy przecież, że kompletnie nic nie potrafią. To, że panna Pachniewicz robi z siebie idiotkę, to nie znaczy, że wszyscy z BB są prywatnie tacy jak ona. A zresztą dajcie sobie na luz, ich czas już dawno się skończył, było do przewidzenia, że długo w TV nie zagrzeją miejsca.
A jak chcecie komuś ponawrzucać, mam lepszy pomysł, wejdźcie tutaj: http://wierzejski.blog.onet.pl/ [wierzejski.blog.onet.pl...]
Chyba wiecie, kto to taki? (bleee!) Trafiłem na tą stronkę przez przypadek i mało co z krzesła nie spadłem, jak przeczytałem, co ten osobnik wypisuje - normalnie komuna powraca. Teraz to jego wszędzie pełno w TV (co niedzielę gości w "Kawie na ławę", w najbliższym czasie zagości w "Teraz my"), a ja jak go widzę i słyszę, to aż mnie skręca. Wiem, wiem, nie ma go na Filmwebie, ale niewykluczone, że się tu kiedyś znajdzie, w końcu połowa polskich polityków jest na tym portalu.