Karolina Wydra

Karolina I. Wydra

6,8
1 350 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karolina Wydra

to prawda, do dorobku filmowego tej aktorki należy dodać rolę Dominiki, która zagrała u u boku dr House jego fikcyjną zonę, aby zdobyć zieloną kartę w 17 odcinku 7 serii tego serialu, uwazam ze chociaz scenariusz tego odcinka mogl w 1% byc prawda i wskazywac ze pochodzi ona z Polski. Choc pewnie beda i tacy ktorzy gorąco sie temu by sprzeciwiali. Jednak uważam ze byłby to miły akcent, jedyny, jak na razie w tym serialu.
pozdrawiam

pracajarek

Niestety ona gra tam Rosjankę nie Polkę ....

marek_grzeda

Zagrała przesympatycznie,widziałem ją w odcinku Dr.Hous'a i mam nadzieję ,że zobaczę ją tam ponownie.

FREGER

również w 13 odcinku 8 sezonu ;)

svengips

Racja tam też się pojawiła

FREGER

Ale w 17 odc 8 Wspomina o wujku z Polski ;p

marek_grzeda

Gra Ukrainkę, nie Polkę ani Rosjankę. Może to nie jest wielki sukces zagrać w tym serialu, ale patrząc na jego oglądalność i obsadę, no to można pozazdrościć Pani Karolinie.

gaethweision

Z początku jest przedstawiana jako Rosjanka, w najnowszym odcinku zmienili jej narodowość na Ukriańską.

Victor_Fw

Dla Amerykanów Polska czy Ukraina czy nawet Rosja to żadna różnica...

ania20s

Zauważyłam, że sporo osób przedstawia postać Veronici jako Polkę... No ale cóż. Osobiście czekałam, aż znowu ją pokażą, a teraz jestem przeszczęśliwa, że zostanie na trochę. Karolina to jedna z tych nielicznych polskich aktorek/aktorów, z których możemy być dumni - jest piękna, utalentowana, ma cudowny akcent gdy mówi po angielsku. Mam nadzieję, że dzięki House'owi ktoś ją wypatrzy i zagra w czymś większym.

pracajarek

Fajnie, że Polka załapała się do obsady House'a. Tylko szkoda, że nie "gra" Polki.

house90

Oj tam. A House gra Amerykanina, chociaż jest Anglikiem, przecież to tylko serial, ona nie zrzeka się tam obywatelstwa polskiego, dobrze, że w ogóle udało się jej tam dostać.

snacky

Amerykanin

snacky

Oczywiście zgadzam się z Tobą :)

house90

House ją poznał, bo ona była prostytutką, więc nawet mnie cieszy, że nie gra Polki ;)

house90

dobrze, że nie gra polki, bo polki w serialach ameryk. są ukazywane, jako nieogarnięte kretynki

pracajarek

To był 1 odcinek. 1 ODCINEK a media się rozkrzyczały jakby grała rolę drugoplanowa.

CO ZA ŻENADA.

shamar

hahaha żenadą jest twoja niewiedza :P
Karolina zagrała w chyba w 1 odcinku 7 serii oraz w 8 serii 13 i 14 odcinek... zobaczymy, czy będzie do końca serii :P Poza tym jest się z czego cieszyć, bo gra ŻONĘ HOUSE'A i może nawet skończyć się serial ich szczęśliwym małżeństwem :D

pixi222

Jaka niewiedza?

Jak krzyczeli, że zagrała to chodziło własnie o ten sezon. Czyli o ten 1 odcinek.

shamar

ale wiesz 1 odcinek HOUSE'A to jak rola w wielkim filmie :P

pixi222

Domińczyk tez zagrała w 1.I co?

shamar

jakoś jej nie zauważyłam :P jak grała rodzinę pacjenta to nawet się sobie nie dziwię, tacy muszą na prawdę być charakterystyczni, żeby ich zapamiętać...
no cóż... szkoda, ze polskie media nie trąbiły o tym..., ale wiesz Wygra gra żonę House'a to co innego :P ważniejsza postać hehe

shamar

jak do tej pory pojawiła się już w 4-rech odcinkach, tak więc zmień jednak swoje informacje

perun_6

pozatym, zostala zona Housea

malinka_20

no i zabrala walizki i sobie poszla ... z lzami w oczach to fakt, ale jednak sobie poszla .....zeby sie Wilson mogl wprowadzic... ech ci scenarzysci ... ;)

azaks

mam nadzieje ze sie zejda...

pracajarek

zagrała dziwkę??
W odcinku gdy House leczy bezdomnego-przyjaranego

giovanni50

Świetna rola Karoliny (Jasiu, może obejrzyj ten odcinek, warto! ani ona dziwka, ani on przyjarany...)

Nalewka_filmweb

Wczoraj był- faktycznie chce wziąć z nią ślub