to prawda, do dorobku filmowego tej aktorki należy dodać rolę Dominiki, która zagrała u u boku dr House jego fikcyjną zonę, aby zdobyć zieloną kartę w 17 odcinku 7 serii tego serialu, uwazam ze chociaz scenariusz tego odcinka mogl w 1% byc prawda i wskazywac ze pochodzi ona z Polski. Choc pewnie beda i tacy ktorzy gorąco sie temu by sprzeciwiali. Jednak uważam ze byłby to miły akcent, jedyny, jak na razie w tym serialu.
pozdrawiam
Zagrała przesympatycznie,widziałem ją w odcinku Dr.Hous'a i mam nadzieję ,że zobaczę ją tam ponownie.
Gra Ukrainkę, nie Polkę ani Rosjankę. Może to nie jest wielki sukces zagrać w tym serialu, ale patrząc na jego oglądalność i obsadę, no to można pozazdrościć Pani Karolinie.
Z początku jest przedstawiana jako Rosjanka, w najnowszym odcinku zmienili jej narodowość na Ukriańską.
Zauważyłam, że sporo osób przedstawia postać Veronici jako Polkę... No ale cóż. Osobiście czekałam, aż znowu ją pokażą, a teraz jestem przeszczęśliwa, że zostanie na trochę. Karolina to jedna z tych nielicznych polskich aktorek/aktorów, z których możemy być dumni - jest piękna, utalentowana, ma cudowny akcent gdy mówi po angielsku. Mam nadzieję, że dzięki House'owi ktoś ją wypatrzy i zagra w czymś większym.
Oj tam. A House gra Amerykanina, chociaż jest Anglikiem, przecież to tylko serial, ona nie zrzeka się tam obywatelstwa polskiego, dobrze, że w ogóle udało się jej tam dostać.
hahaha żenadą jest twoja niewiedza :P
Karolina zagrała w chyba w 1 odcinku 7 serii oraz w 8 serii 13 i 14 odcinek... zobaczymy, czy będzie do końca serii :P Poza tym jest się z czego cieszyć, bo gra ŻONĘ HOUSE'A i może nawet skończyć się serial ich szczęśliwym małżeństwem :D
jakoś jej nie zauważyłam :P jak grała rodzinę pacjenta to nawet się sobie nie dziwię, tacy muszą na prawdę być charakterystyczni, żeby ich zapamiętać...
no cóż... szkoda, ze polskie media nie trąbiły o tym..., ale wiesz Wygra gra żonę House'a to co innego :P ważniejsza postać hehe
no i zabrala walizki i sobie poszla ... z lzami w oczach to fakt, ale jednak sobie poszla .....zeby sie Wilson mogl wprowadzic... ech ci scenarzysci ... ;)
Świetna rola Karoliny (Jasiu, może obejrzyj ten odcinek, warto! ani ona dziwka, ani on przyjarany...)