Karolina Wydra

Karolina I. Wydra

7,1
1 579 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karolina Wydra

Póki co jej postać jest przerysowana, a mowa tak NA SIŁĘ starająca się ukryć akcent, że to aż
śmieszne. Mimo to jest w pewien sposób intrygująca i jestem ciekawa czy będzie w sezonie 7.
Jakie są wasze opinie?

igulla666

We wczorajszym odcinku odsłoniła cycki :* - tak wiem faceci tylko o jednym :P

lakimakromedia

W sumie to zwróciłem uwagę że na ścianie pokoju(piwnicy) gdzie Jason robi jej dobrze wisi obraz Matki Boskiej z Częstochowy ( tak wiem ateista zauważył) ;D.
A cycki cóż małe ale ma fajną figurę ;)

Szatan_z_mgly

Jak a swój wiek to super wygląda myślałem że ma około 23 kobietka marzenie.

Szatan_z_mgly

w czasie seansu byłem zaskoczony czemu nasza maryjka wisi na amerykańskiej ścianie, dopiero po tym odcinku na napisach końcowych zauważyłem polkę w obsadzie.

fajna postać imo

witeg

akurat myślę, że obraz wisi u niej na ścianie ze względu na jej postać, która deklaruje się jako zagorzała katoliczka i najprawdopodobniej jest Polką biorąc pod uwagę jej nazwisko...

lakimakromedia

Jakoś nie mogę przypomnieć sobie która to była postać w filmie, hm. A jaki to był odcinek? musiałbym zobaczyć.
Chyba, że chodzi o ten wampira który wziął sobie na własność Jasona? (bo tylko ona przypomina mi z pamięci Karolę)

igulla666

Ja Ją lubię. Dla mnie gra świetnie. I Jej postać jest ciekawa :)

igulla666

Kobieto załamka. Karolina ma perfekcyjny amerykański akcent. W serialu gra 800-letnią wampirzycę z Europy, dlatego jest taki akcent.

Annunaki

Amen ! ;) Ona niczego nie ukrywa do tego.

użytkownik usunięty
igulla666

Piękna dziewczyna, uroda wręcz hipnotyzująca. Jak się tylko pojawiła w "Czystej..." bardzo mnie zaintrygowała. Mam nadzieję zobaczyć jej postać w kolejnym sezonie.

Nie będzie kolejnego sezonu, to już ostatni.

EIena

Rok temu był to "kolejny sezon" przecież, patrzenie na daty przy wpisach na forum się opłaca :p

sciarii

Rzeczywiście, nie zwróciłam uwagi.

igulla666

jak stara sie na sile ukryc akcent skoro postac jest z europy wiec to tak ma byc?:p

ojciecmatki

Właśnie to wyróżnia jakoś jej postać i dodaje charakteru ;p

ButterflyIsDead

Ona całe (praktycznie) życie mieszka w Us i ona niema akcenty mówi płynnie, wystarczy zobaczyć z nia wywiady. Po prosty ma takie role i znajomość polskiego ( o ile go dobrze zna) pomoga jej .