Katarzyna ŻakI

Katarzyna Matusiak

7,0
6 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Żak

ONA NIE MA TALENTU, W MIODOWYCH LATACH NIE GRA TYLKO TAK JAKBY CZYTA TEKST A NIE GRA W RANCZU TROCHĘ SIĘ STARA ALE BEZTALENCIE. KIEDYŚ W JAKIMŚ WYWIADZIE MÓWIŁA ŻE STUDOWAŁA COŚ Z EKONOMI A NA FILMWEBIE PISZE AKTORSTWO. SZKODA ŻE W MIODOWYCH LATACH WYWALILI PILASZEWSKĄ ONA MA NIESAMOWITY TALENT !!!

piotrus20020

Pilaszewska sama zrezygnowała po kłótniach z producentami. Nie wypowiadaj się jak nie wiesz, błagam.....

Powerade11

A ja słyszałam, że ja zwolnili. Zresztą nieważne. Talentu ta pani nie ma zdecydowanie. Ktoś powinien jej powiedzieć, że talent aktorski dziedziczy się z rodzica na dziecko, a nie z męża na żonę...

Monaco_filmweb

ja tam ją bardzo cenię, Solejukową ubóstwiam ;)

Powerade11

Akurat tego serialu nie oglądam, więc nie będę się wypowiadała, może i się wyrobiła. Ale jej epizod w 13. posterunku albo główna rola w "Miodowych latach" były wg mnie fatalne. Możliwe, że w Miodowych latach patrzyłam na nią przez pryzmat Pilaszewskiej, która świetnie tam zagrała i jestem trochę niesprawiedliwa, ale nie zmienia to faktu, że ona jako aktorka mi się nie podoba, dużo bardziej cenię jej męża.

Czy poza "Ranczem" możesz polecić jakiś film z nią, żebym mogła obejrzeć, ocenić i ewentualnie zmienić opinię?

Monaco_filmweb

W serialu "Siła Wyższa" też świetnie zagrała swoją role, a w "Ranczo" to już normalnie wymiata..

jarek1990

Poza tym warto się wybrać na jej recital - śpiewa naprawdę świetnie. W jej wykonaniu pojęcie "piosenka aktorska" nabywa właściwego znaczenia. Bo czasem "piosenka aktorska" to niestety jest po prostu wydumana interpretacja. U Kasi Żak tak nie jest.

piotrus20020

w ranczu to ona wymiata.

maciekb80

zgadzam się jej śmiech wczoraj wymiatał

piotrus20020

Ja ją bardzo lubię i wg mnie gra świetnie, szczególnie w "Ranczu".
A niektórzy powinni do słownika zajrzeć :P

Pchelka76

zgadzam się z tobą za czasów miodowych lat grała strasznie, chociaż przed miodowymi latami podobała mi się jej rola w 13 posterunku gdzie grała przedszkolankę w odcinku konkurs ale jej rola w Ranczu the best powinna jakąś nagrodę dostać.