Racja... z Szumowską mogłyby sobie ręce podać. Obie robią takie niby kino moralnego niepokoju XXI wieku... SZTAMPA i NUDA.
a nie lepiej pokazywac zycie w kolorowych barwach a nie skrajne patologie i wmawiac ludziom ze tak wszyscy robią?
Lepiej pokazywać i fajne życie elit i zwykłych szaraków i patologii. ;) A w kolorowych barwach to masz polskie telenowele na TVP, Polsacie, TVN-ie. :P Gdzie ktoś wmawia, że wszyscy tak robią ? Ja nie dorabiałabym takich teorii do filmów o konkretnej grupce nastolatków.
ale tak jest, dzieci sie naogladaja i mysla ze takie zycie jest fajne, a telenowele to juz wgl dno.
Nie lepiej pokazywac te pozyttywne aspekty naszego zycia?
Lepiej pokazywać i fajne życie elit i zwykłych szaraków i patologii. ;) ja lubię najbardziej oglądać filmy pokazujące problemy społeczne, patologie i trudne tematy z życia.
Jest wiele filmów i seriali pokazujących te pozytywne aspekty, więc możesz tylko takie oglądać ;) mamy demokrację i nikt cię nie zmusi do oglądania filmów o patologiach.
Lepiej, żeby dzieciaki się naoglądały filmów o elicie i bogatych, a potem denerwowały rodziców, że chcą żyć jak Plotkara ? i tak źle i tak nie dobrze :P Nie uchronimy dzieciaków przed naiwną wiarą w to, co leci w TV. Można je tylko nauczyć, że to fikcja, nie prawdziwe życie.
o, to są to filmy dla dzieci? fajnie wiedzieć.
mi się taka tematyka podoba. mam na myśli rzadko spotykane patologie. oglądając takie filmy, czuję ze jednak mam udane życie. oglądając telenowele, może mi byc tylko przykro, że zbiegi okoliczności nie kończą wszystkich moich problemów.
Robienie sensacji i zjawiska z czegoś, co istniało i będzie istnieć... właściwie to dzięki takiemu filmowi, a choćby dyskusjach o nim głupie dzidy dostają prosty pomysł na robienie kasy tudzież dżinsów telefonów i czego tam chcą za lodziiki. Taki skutek uboczny : ) zresztą widać, jak "reżyserce" odbija palma : ) http://czerwonedywany.pl/wp-content/uploads/2013/01/Katarzyna-Rosłaniec-560x420. jpg