Katarzyna ZielińskaII

5,8
3 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Zielińska

Fatalna aktorka, fatalna piosenkarka, fatalnie ostatnio wygląda.

użytkownik usunięty
bunttogrunt

Coś w tym jest. Ja nie wiem kto jej doradził taką fryzurę i taki kolor włosów?! Wygląda koszmarnie. Czy ona nie widzi się w lustrze? Powinna wrócić do swoich długich, czarnych włosów, bo pięknie w nich wyglądała.
Aktorką jest rzeczywiście marną. Śpiewem też nie powala na kolana.

bunttogrunt

Ja musze się nie zgodzić, ponieważ miałam okazję mieć z nią do czynienia będąc statystką i kompletnie bym się nie spodziewała, że jest aż tak nieprzyjemna a na ekranie jednak jest przekonująca. Także dobra z niej aktorka.

goslawa25

W jakim sensie nieprzyjemna ?

Danas_fw

Jest zafoszała i kapryśna generalnie. Zupełne przeciwieństwo, tego co się widzi w wywiadach z nią czy chociażby w programie "Kocham Cię Polsko".

bunttogrunt

Totalne beztalencie, pamiętam ją jeszcze z Klanu gdzie grała jakąś znajomą Michała, to było dawno wtedy miała ciemne włosy. Nie wiem kto i dlaczego ją promuje bo uważam że nie warto. Przerost formy nad treścią i te zachwyty jaka to ona "piękna". Piękna to jest Skorupko, Przybylska, Rosati albo Torbicka. a nie ta wiewióra.

bunttogrunt

100% racji.

Trzeba jeszcze dodać, że odznacza się wybitną wiedzą ogólną - przecież to normalne, że statystyczna kobieta w jej wieku nie wie jak się nazywa hymn Polski i nie zna reguł pisowni.

bunttogrunt

Mało tego ma cholernie wielkie parcie na szkło. Wszędzie stara się wepchnąć, teleturnieje, kabarety, filmy, seriale, ciągle jest na okładkach gazet, ale nie przecież ona jest "normalna, i swojska kobita". Mnie na serio coś bierze jak ją tylko widzę na ekranie i automatycznie przełączam kanał.

Moai

Mam to samo - ale jednego talentu nie można jej odmówić - świetnie ćwiczy w widzach refleks - mój wyćwiczyła - zmieniam kanał w ciagu paru sekund xD