Katarzyna ZielińskaII

5,8
3 955 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Zielińska

taka wszędobylska chałturniczka. Coś w stylu Cichopek. Znana z dennego serialu i przygłupawych programów stworzonych dla ludzi znanych żeby mieli na rachunki. szkoda kobiety bo naprawde jest ładna. a głos to ona ma strasznie wkurzający

cykutia

fakt..wystapiła juz chyba w każdym..pomojajac chyba Taniec z Gwiazdami..ale wszystko przed nia..jest sliczna!

cykutia

Fakt, jest bardzo ładna może gdyby dostała jakąś poważną rolę w dobrym filmie jak np Cielecka to może by coś z tego było ale pani Kasia i tak chyba woli lansować się na każdej imprezie i brać udział w wszystkich show.

użytkownik usunięty
cykutia

wkurza mnie równiez
ma głos jak alkoholiczka
co z niej za piosenkarka kabaretowa jak w "joś" tak jej cienko szło i jej pociskali ze nie ma głosu
a aktorka z niej zadna

cykutia

Absolutnie się zgadzam. Wciska się wszędzie! No ale tak się robi u nas żeby zaistnieć...

cykutia

Pamiętam ją z odcinka "Ballady w Kopydłowie". Tam przynajmniej miała urok.
W jednym, bardzo reklamowanym serialu tvp, dostała rolę świętej i od tej pory promuje się w tym stylu. W zasadzie była już we wszystkich programach niby-kulturalnych (btw, pokazywała już jak mieszka w "Zaciszu gwiazd"??...bo chętnie sobie obejrzę :>>>>>)...niestety chałtura...

cykutia

straszna jest. uważacie że śliczna?jak dla mnie ma wredny i niesypatyczny wyraz twarzy.

Rea

zgadzam się w stu procentach! taka wydra trochę...

użytkownik usunięty
cykutia

Absolutnie się zgadzam, jednak wygląd ją ratuje, więc 2/10.

Według mnie to dobra aktorka, chociaz w sumie nie miala jeszcze szansy sie wybic ale mysle ze gdyby dostala glowna role w jakims dramacie to by sobie swietnie poradzila. Wydaje mi sie ze w dluzszych ciemnych wlosach bylo jej ladniej ;) :)

cykutia

I to jak wkurzająca. Jak widzę ją w Barwach szczęściach, jak się ciągle użala nad sobą to buraki mi w piwnicy gniją. Poza tym ona ma 30 lat a wygląda jakby jej dawno stuknęła 40.

cykutia

Mnie jest znana z występów z ekipą "Piwnicy pod Baranami", koncertów muzyki jidysz etc. Jej działalność teatralna jest imponująca.
Ale najwyraźniej pokolenie dzisiejszej młodzieży ogranicza swoją znajomość działalności artystów do tego, co widać Polsacie.

użytkownik usunięty
quene

No dobra, ale co mamy specjalnie czytać jej biografię i jeździć po teatrach aby podziwiać jej grę aktorską? To jest forum filmowe i tu liczy się tylko kariera w filmach fabularnych i serialach. Nawet jakby wynalazła lek na raka, to jest to mniej ważna nowinka.

A mnie się wydawało, że inteligentny człowiek w życiu nie przyzna, że jego wiedza ogranicza się do jednej dziedziny.

użytkownik usunięty
quene

Nie chodzi o wiedzę, tylko o ocenę aktorstwa filmowego. Czy aktor za to, że prywatnie robi coś ciekawego powinien dostać wyższą notę? Uważam, że nie.

Ależ aktorstwo teatralne jak najbardziej zalicza się do zawodu i to zdecydowanie nie jest jakaś tam ciekawostka :p.

Jesli zabierasz udzial w dyskusji to wiedz o czym dyskutujesz

cykutia

Przyznam i powiem, że nawet nie wiedziałem, że jest aktorką, myślałem, że bardziej epizodycznie raz na jakiś czas pojawia się w serialu, ale prawdę mówiąc powinna się trzymać aktorstwa, bo przez wszedobylstwo wszystko psuje.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Dzida_86

Spierdalaj wycieraczko nasienia Sierra Leone!!!

użytkownik usunięty
Dzida_86

Nie ściemniaj, to taka sama beznadziejna celebrytka jak Mroczki-sroczki.

Dostała nominację do Telekamery. Pytam się, za co?

cykutia

dla mnie uosobienie kiczu i tandety

ola_gonzales

kompletne aktorskie zero, pojęcia o czymś, oprócz wciskania tyłka wszędzie żadnego, włazidupa i lansiara. po prostu kolejny śmieszny produkt, który koniecznie musi zaistnieć w tej komedio-tragicznej TVP, która od wielu wielu lat nie potrafi bardziej wymagających widzów niczym zainteresować, prócz żenujących seriali wciąż z tą samą obsadą i programów rozrywkowych, prowadzonych przed pseudodziennikarzyny, typu kurzajewski, itd. 0/10 dla was wszystkich

dresik

hehe, albo kogoś tutaj zjada zazdrość, albo chęć pokazania się;D nie wiem czy wy wszyscy jesteście perfekcyjni, ale cóż... występuje w wielu serialach, aby zarobić. Ciekawe czy gdyby Wam ktoś zaproponował rolę w byle filmie, to nie zgodzilibyście się z chęcią... trudno, kiepskie produkcje. Też za nią nie przepadam, ale nie oceniam jej tak jak wy ;)

cykutia

mnie też strasznie irytuje to babsko

cykutia

Ładna ale wredna. Wystarczy obejrzeć jeden odcinek 'Kocham Cie Polsko' i wiadomo o co chodzi xd

imation

Nie cierpię jej. Trudno oceniać jej aktorstwo bo Barwy Szczęścia wymiernikiem aktorstwa raczej nie są. Ale np w Kocham Cię Polsko - czego nie ogladam ale miałam nieszczęście widzieć parę odcinków - obydwie z Rogalską zachwoują się jakby się przepraszam za wyrażenie czegos naćpały. Wrzeszczą, biegaja po tym sudiu jak jakieś pijane zające. Jak je widzę to jedna myśl przychodzi mi do głowy : wezwijcie psychiatrę! Rozumiem, to ma być show. Ale czy show nie można prowadzić z klasą?