Bo nie wierzę że ktoś docenił jej talent skoro go nie posiada.
Z pewnością nie jest to aktorstwo.
Odrzuca mnie na kilometr od niej.
Jestem tego samego zdania.
Kate dużo gra w komediach ( szczególnie romantycznych ) może uważa że talent komediowy przejęła po Goldie Hawn albo producenci i reżyserzy są zdania że reaktywują Hawn w postaci Hudson?! Nie mam pojęcia , w każdym razie tak jak Goldie aktorką komediową ( i nie tylko ) była wybitną tak Hudson jest na tej płaszczyźnie kompletna porażką. Filmy takie jak :
''Nie wszystko złoto co się świeci''
'' Dziewczyna mojego kumpla ''
''Ja, Ty i On '' czy ''Dr T i kobiety'' jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzają. Jest ladna , symaptyczna i na tym się chyba kończą jej aktorskie zalety.
Na początku swojej kariery grała w całkiem fajnych,ambitnych filmach typu: "Plotka" albo "U progu sławy". Mi się jej gra całkiem podobała. Być może chciała udowodnić, że ma talent a nie tylko matkę, która była aktorką... A potem zaczęły się te wszystkie komedie romantyczne... Szkoda, myślę, że wiele lepszych ról mogła zagrać przez te lata.
Jest dobra aktorka ale powinna przestac grywac w komediach romantycznych. W Kluczu do koszmaru byla swietna, umie zagrac powazna postac.
Popieram w 100 procentach. Niestety w dzisiejszych czasach sławę zdobywa się przez znajomości lub łóżko a nie zdolności artystyczne i ciężką pracę !
on to obleciała i przez znajomości i przez łóżko, nie ma chyba teraz innej gwiazdki hollywood która by zaliczyła tylu co ona
wybacz, moja droga, ale po prostu pieprzysz./ skąd ty możesz wiedzieć kogo ona obleciała a kogo nie
nie przepadałam za nią, myślałam o niej jako przeciętnej aktorce grającej w komediach romantycznych, ale nie mogę jej odmówić talentu po tym jak zobaczyłam 1 odcinek 4 sezonu Glee, gdzie zagrała Cassandrę. WOW !!
kriget, bo tu się nie ma co podobać - tu nie ma gry aktorskiej.
Może Ci się co najwyżej podobać fizycznie lub nie podobać :).
Może nie ma talentu komediowego tak wybitnego jak mamusia, ale nie wierze, że jest całkiem słabą aktorką. Ma dobre role, z tego co sie orientuje to rezyserzy jej ufają. Sama wybrała droge komedii romantycznych. Niezaprzeczalnie świetnie zagrała w "U progu sławy", dobra rola drugoplanowa w filmie telewizyjnym "Plotka". Stracila zapał ambitniejszych filmów z początków swojej kariery. Grała u Altmana, Cameroona Crowa, ciekawa rola w "200 papierosów". Nie jest aktorka calkiem do dupy, wypiera po prostu słabe scenariusze. Idzie cos w co nie powinna.
Co za bzdury. Każdy kto ma rodzica aktora ma załatwiane przez niego role? Zagrała w 20, 30 filmach, wszystko dzięki wstawiennictwu mamusi? Raczej uczestniczy w kastingach tak samo jak inni aktorzy i tak wybierana jest najlepsza do danej roli osoba. I co to znaczy wybrała drogę komedii romantycznych? Wybiera z tego jakie dostaje propozycje, a że ma predyspozycje do takich właśnie ról, bo jest ładną sympatyczną dziewczyną to takie propozycje ma najczęściej. Tak jak Julia Roberts zagrała w wielu komediach, ale w takich filmach jak Erin Brockovich czy Uśmiech Mona Lisy też się sprawdziła.
Ja uwielbiam Kate głównie za U progu sławy, mój ulubiony film, w Nine też była świetna. Komedie romantyczne, fakt słabe, ale ona nie odpowiada za scenariusz, a na Kate przynajmniej miło się patrzy.
Hmm, napisałam że mnie od niej odrzuca niemal pięć lat temu. Napisałam tak, bo pamiętam, że kojarzyła mi się wyłącznie z banalnymi i przewidywalnymi komediami jakich tysiące. Miałam też wrażenie, że wszędzie gra bardzo podobnie. Ale szanuję tych, którzy lubią Kate, nie chciałam nikogo urazić!
Hmm
w międzyczasie obejrzałam tylko Ślubne wojny i Odrobina nieba z jej udziałem :) filmy ujdą w tłoku :), przy okazji stwierdziłam, że ma piękny uśmiech :D
Ja ją lubię, jak dla mnie dobrze gra :) Szczególnie w "Odrobina nieba", chociaż jak dla mnie sam film dzieli się na dwie części - pierwszą dość wulgarną, która mnie trochę odrzuciła i drugą - która mnie całkowicie zmiażdżyła:)
Ogółem ja też uważam,że potrafi grać,na pewno nie jakoś na miarę oscara,ale potrafi.Dla mnie jedna z najlepszych jej ról to rola w filmie U progu sławy.