Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

Muszę sie Wam pochwalić,że mam autograf Kate Winslet!Zdobył go dla mnie mój kuzyn,który przez pół roku mieszkał w Anglii.Naprawdę bardzo się cieszę z tego autografu!W końcu Kate to moje idolka! :D

Miss_Snape

Coz a ja mam zamiar napisac do niej. Tak samo jak do jennifer Connelly i jeszcze paru osob....ale tlyko do tych ulubieńców!
zazdroszcze tego autografu-w Anglii bylam 2 razy i nikogo fajnego nie spotkałam-czyt. sławnego

Mona

Mój kuzyn jak tam mieszkał to gdzieś w Londynie czy gdzieś tam była jakaś gala i on tam poszedł i zdobył autograf.

Miss_Snape

Fajnie, spotkac Kate Winslet...niesamowite przeżycie :)

Mona

No pewnie!Ale szkoda,że ja mam tylko autograf a mój kuzyn ją widział na żywo.No,ale nie będę narzekać-autograf to też coś!

Miss_Snape

Wow,zazdroszczę,ja teraz mam zamiar wysłać do Blooma a potem kolej na Kate...
No fajnie byłoby ją spotkać,w sumie mój wójek się na stałe przeprowadził się do Angli,może go bym poprosiła żeby zdobył autograf od niej...albo go odwiedzę i sama się postaram.

Miss_Snape

Świetnie mieć autograf. Ja sama o tym marzę bo jadę w przyszłym roku do Angli.

Miss_Snape

Fajnie, że masz autograf Kate :)Ja także ją lubię, uważam że jest bardzo utalentowana, czego dowodem jest pokaźna liczba ról w jej filmografii, co pozwala wysunąć wniosek, że mamy do czynienia z bardzo dobrą aktorką :)
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Catri

strasznie Ci zazdroszczę! Kate to moja ulubiona aktorka, ale o autografie na razie mogę pomarzyć. Pzdr! Zapraszam do mnie!