Muszę sie Wam pochwalić,że mam autograf Kate Winslet!Zdobył go dla mnie mój kuzyn,który przez pół roku mieszkał w Anglii.Naprawdę bardzo się cieszę z tego autografu!W końcu Kate to moje idolka! :D
Coz a ja mam zamiar napisac do niej. Tak samo jak do jennifer Connelly i jeszcze paru osob....ale tlyko do tych ulubieńców!
zazdroszcze tego autografu-w Anglii bylam 2 razy i nikogo fajnego nie spotkałam-czyt. sławnego
Mój kuzyn jak tam mieszkał to gdzieś w Londynie czy gdzieś tam była jakaś gala i on tam poszedł i zdobył autograf.
No pewnie!Ale szkoda,że ja mam tylko autograf a mój kuzyn ją widział na żywo.No,ale nie będę narzekać-autograf to też coś!
Wow,zazdroszczę,ja teraz mam zamiar wysłać do Blooma a potem kolej na Kate...
No fajnie byłoby ją spotkać,w sumie mój wójek się na stałe przeprowadził się do Angli,może go bym poprosiła żeby zdobył autograf od niej...albo go odwiedzę i sama się postaram.
Fajnie, że masz autograf Kate :)Ja także ją lubię, uważam że jest bardzo utalentowana, czego dowodem jest pokaźna liczba ról w jej filmografii, co pozwala wysunąć wniosek, że mamy do czynienia z bardzo dobrą aktorką :)
Pozdrawiam