Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

ejj no co jest??!! KAte spada w rankingu!!!fanii do roboty!!!

Zikkuri

No wlasnie tez sie dziwie, czemu najlepsza aktorka na swiecie nie ma 1szego miejsca.. eh.. ;//

Kate jest najlepsza!!! ;)

patti93

Za jeden film z karygodnymi błędami historycznymi i geograficznymi, nie można być najlepszą aktorką. I całe, kurwa, szczęście.

squeeze2

Kate jest aktorką, a nie reżyserem czy scenarzystą więc nie ma wpływu na to co jest w filmie, w którym gra. To film jest kiepski a nie ona.
Meryl Streep (również ją uwielbiam), która jest od niej wyżej w rankingu, też grała z pewnością w jakimś filmie z błędami i nikt nie zwraca na to większej uwagi.
Dla mnie Kate jest jedną z najlepszych aktorek na świecie.

użytkownik usunięty
Zikkuri

Zgadzam sie Kate jest najlepsza!!! i zasluguje na 1 miejsce.

Kate Winslet najlepsza, he he uśmiałem się.

shady_88

Jakieś wątpliwości?
To wymień mi inną, która:
1. ma talent (zarówno do roli komediowej jak i dramatycznej/tragicznej)
2. jest piękna mimo wieku i zmarszczek
3. to piękno jest naturalne, a nie poprawiane skalpelem
4. i której 95% filmografii to filmy zagrane na wysokim i bardzo wysokim poziomie
5. nie uderza jej sodówa do głowy (nie wywyższa się, nie pokazuje fochów, nie każe w hotelach malować ścian na biało kiedy w nich przebywa)
6. nie wywołuje skandali typu np. - widziano ją bez majtek, z cycem na wierzchu [pomijam filmy bo to co innego] albo: poderwała młodszego kochanka od niej o 20 lat (lub "odbiła" faceta innej - jak kto woli) etc.

Bo według mnie poza Meryl Streep i właśnie Kate Winslet żadna inna (nawet moja ulubiona Jolie) nie spełnia tych 6-ciu pkt.

EM_DE_KE_AS

Ona nie jest piękna. I nie ma talentu. Wypromował ją DiCaprio!

squeeze2

Nie znasz się.. DiCaprio ją wypromował?? eh... żałosne to jest..
Ona ma talent. Widac to.

patti93

Taka jest prawda. Pierdoliła się z nim w samochodzie i... i to wszystko. Rzeczywiście wielki talent potrzebny do tego.

squeeze2

Wcale sie z nim nie ,,pierdoliła''. To JEST FILM!! wiesz co to jest film?

patti93

Wiem, co to jest film. Wiem, że udawali, udawali pierdolenie.

squeeze2

No własnie. UDAWALI. UDAWALI ''pierdolenie''.

patti93

Co nie zmienia faktu, że postać przy barierce, bzykać się w samochodzie, a na końcu popływać w wodzie i wejść do PONTONU ( w 1912 roku!!!) potrafi chyba każdy.

EM_DE_KE_AS

Katharine Hepburn, Audrey Hepburn, Ingrid Bergman, Elizabeth Taylor, Meryl Streep, Bette Davis

shady_88

To powyżej jest odpowiedzią do EM_DE_KE_AS