Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

Ja nie mogę się doczekać jej nowego serialu Mildred Pierce od Hbo. Mają zacząć emitować za około dwa tygodnie. Oglądałam fotki z planu, bardzo mi się podobały :). Nie mogę się doczekać.

konstancja007

Też natknęłam się na zdjęcia Kate na jakimś plotkarskim portalu. Z trudem ją poznałam, dobra charakteryzacja :). Ciekawe jaki będzie ten nowy serial. Produkcje od HBO z reguły są na więcej niż przyzwoitym poziomie :)

konstancja007

W internecie można już zobaczyć wszystkie odcinki (kino.pecetowiec.pl). Ostatnio oglądałam, bardzo lubię Kate, ale w tym serialu irytowała mnie jej postać.

irukanji

Eee.. Czekałam trochę, to te kilka dni zlecą szybko :) Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Ogólnie serial polecasz?

konstancja007

Kate Winslet jest jedną z moich ulubionych aktorek, ale postać grana przez nią w tym serialu mnie irytowała, więc ciężko mi się go oglądało. Warto zobaczyć, ale na pewno nie należy do moich ulubionych seriali BBC.

irukanji

Raczej Hbo :). Dopiero się w poniedziałek przekonam, ale oceniłaś dość wysoko, więc bardzo źle nie było :)

konstancja007

Rewelacyjna jak zawsze. Może irytujący był fakt zbyt małej siły by poskromić córkę. Tak miało być. Kate jak zwykle zagrała fenomenalnie.