Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

8,6
80 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Winslet

Nie wiem kiedy ukazał się zwiastun The Reader, ale to nie ważne. Właśnie skończyłem go oglądać i ... normalnie zamarłem. Wiem, że w 99% zwiastuny, które tak zachwycają, są do tak dennych filmów, że aż szkoda gadać. Jednakże ten film, BOŻE mam nadzieje jest inny. Ten zwiastun jest niesamowity, muzyka, boska... a Kate jako Hanna Schmitz jest olśniewająca. Muszę przyznać, że jeśli nie dostanie ona Oscara, to będzie afera i skandal, jakich dawno nie było w Hollywood. Kate jest niewiarygodnie dobra, nie zapomnijmy o innych. W tym filmie, jest to coś, co każe mi na niego czekać.
Piszcie swoje opinie na temat filmu ( zwiastuna narazie ) i Kate jako aktorki.
Pozdrawiam adrian33d

adrian33d

bardzo, bardzo, bardzo czekam na ten film.

a co do Oscara - to może być trudne, bo załóżmy, że nominują ją w kategorii Aktorka za 'Revolutionary Road', potem w 'Aktorka Drugoplanowa' za Reader'a (a tak nawiasem, taka podwójna nominacja jest możliwa? nie mam wiedzy w tym temacie xd) i co potem, dadzą jej dwie statuetki? to byłoby heroiczne, ale genialne <3

ale namieszałam xd

Miss_Snape

O ile się nie mylę, to np. Cate Blanchett została nominowana do Oscarów 2008 podwójnie ;) Wiec szanse są...

NattySugarFairy

to się cieszę :DD

<za krótki bla bla bla bla bla bla >