Nie wiem kiedy ukazał się zwiastun The Reader, ale to nie ważne. Właśnie skończyłem go oglądać i ... normalnie zamarłem. Wiem, że w 99% zwiastuny, które tak zachwycają, są do tak dennych filmów, że aż szkoda gadać. Jednakże ten film, BOŻE mam nadzieje jest inny. Ten zwiastun jest niesamowity, muzyka, boska... a Kate jako Hanna Schmitz jest olśniewająca. Muszę przyznać, że jeśli nie dostanie ona Oscara, to będzie afera i skandal, jakich dawno nie było w Hollywood. Kate jest niewiarygodnie dobra, nie zapomnijmy o innych. W tym filmie, jest to coś, co każe mi na niego czekać.
Piszcie swoje opinie na temat filmu ( zwiastuna narazie ) i Kate jako aktorki.
Pozdrawiam adrian33d
bardzo, bardzo, bardzo czekam na ten film.
a co do Oscara - to może być trudne, bo załóżmy, że nominują ją w kategorii Aktorka za 'Revolutionary Road', potem w 'Aktorka Drugoplanowa' za Reader'a (a tak nawiasem, taka podwójna nominacja jest możliwa? nie mam wiedzy w tym temacie xd) i co potem, dadzą jej dwie statuetki? to byłoby heroiczne, ale genialne <3
ale namieszałam xd
O ile się nie mylę, to np. Cate Blanchett została nominowana do Oscarów 2008 podwójnie ;) Wiec szanse są...