Katharine ma fajny głos, nizła w niej piosenkarka, szkoda, zę jest znana w USA a w Polsce nie
Fajna, nagrywa nawet spoko muzę i nie wiem jak mogła przegrać z tym... siwowłosym ;p ma trochę piszczący głos w górnych partiach ale ogólnie spoko :)
i nie ma się co dziwić, że w Polsce jest nieznana - o naszych "idolach" też mało się słyszy, więc co tu mówić o zagranicznych...
Co tam gadacie, że w Polsce nieznana ;). Ja mam jej kilka piosenek na Winampie ;P. Świetnie śpiewa kobita, ale jako aktorki jeszcze jej nie widziałam. Nie miałam nawet pojęcia, że wyszła za mąż!
Od kiedy Twój winamp jest wyznacznikiem popularności? ;P Również nie wiedziałam, że wyszła za mąż. I to za 20 lat starszego :)
Może dzieci odziedziczą talent po mamie.
A nie wiem. Chyba od zawsze ;). Ludzie, którzy nie są znani, a których mam piosenki na winampie, automatycznie są sławni :P.
A o tym jej mężu nigdy w życiu nie słyszałam, nawet nie wiem jak wygląda ;P.
Aaa, zwracam honor w takim razie :P
a pan mąż prezentuje się następująco http://thenewsleak.com/wp-content/uploads/2007/11/nick-cokas.jpg
więc ona jest piosenkarką? słyszałam jej nazwisko,ale wydawało mi się,że jest aktorką.muszę poszukać w takim razie jej piosenek...
nie znalabym jej gdybym nie sledzila Amerykanskiego Idola (szkoda, ze nie wygrala), ma fajny glos i piosenki :)