ile można szukać szczęścia??? Chyba za mało foresterów jest bo już wszystkich przeleciała nie wiem czy to dla jej potrzeb ale drugiej takiej lafiryndy na świecie nie ma...
ciekawe u kogo w koleinych odc. wyląduje w łózku a tak a propos napalona kobita z niej w serialu chyba jeszcze się tylko a matką ridge'a nie chrobotała
Ona jest chyba najbardziej rozchwianą emocjonalnie postacią. Dziwne że w jednym odcinku kocha przykładowo Thorna, jest gotowa za niego oddać życie , walczy o miłość a za chwilę nadchodzi Ridge i *poof* Brooke odkochuje się w nieszczęsnym bracie i biega za Ridgem, to jest chore :O
Ciekawa jestem kiedy się weźmie za Stephanie :P
one ze Stephanie się nienawidzą, ale jak to się mówi "z nienawiści do miłości", czy coś w ten dekiel. w sumie nie zdziwiłabym sie ;)
Jeśli każdy z każdym to kwestia czasu kiedy w tej rodzinie zaczną się rodzić downy, a wtedy trzeba będzie zmienić nazwę z Mody Na Sukces na Świat Według Downów lub Moda Na Downy.
No jeżeli spełnisz się również w roli reżysera lub producenta i mnie obsadzisz w jakimś filmie to załatwię Ci randkę z sama Brooke, btw. trochę dystansu do siebie chyba, że faktycznie masz 7 lat i nie znasz do końca fabuły, bo tam naprawdę każdy z każdym i pozwolę sobie Cię uświadomić, że nie z każdego seksu są dzieci. + św. Mikołaj nie istnieje. Tak wiem, wiem za to mnie znienawidzisz...
wyobraź sobie, że przerywając odcinek na imprezie u Forrsterów, omijając 50 odcinków jak trafisz na to 'patologiczne gówno', nadal będzie ta impreza ;D. Ale powiem Ci, że musisz się postarać bardziej, bo to mnie nie obraża, ale trzymam kciuki.
Ja nie muszę ciebie obrażać ty się sama obrażasz i jednocześnie poniżasz oglądając ten syf nad syfy.
Do ciebie na chatę ? chętnie ale żebyś mi nie włączyła przypadkiem tego gówna z Langową jak już u ciebie będę.
Po pierwsze nie mam chaty, mam mieszkanie. Po drugie włączyłabym z wielką satysfakcją, żebyś sobie poszedł. I teraz też Cię żegnam, ponieważ nie ma sensu ciągnąc rozmowy z kimś, kto ma niższą inteligencję niż ja obcasy.
Och teraz zabłysnęłaś moja droga jak chrząstka w salcesonie.
A co do inteligencji to rzeczywiście masz ją na niewyobrażalnie wysokim poziomie skoro oglądasz ten serial i podziwiasz Loganównę.
Gratuluję ci inteligencji i pozdrawiam 3ym się.
ps. Tylko uważaj ten serial wywołuje skutki uboczne...a jest to powolne wyżeranie mózgu, które objawia się pustką w głowie które może być dla ciebie grożne i gdy stwierdzisz że masz nagłą lekkość w głowie to uważaj wtedy na nagłe podmuchy wiatru.
W takiej sytuacji jedyną radą dla ciebie będzie dociążenie twoich obcasów byś nie odleciała do USA na plan filmowy Mody Na Sukces.
jeszcze raz powtórzę, czytaj ze zrozumieniem. Czy ja gdzieś napisałam, że jestem fanką serialu bądź jej? w takim razie Ty tez bo tez siedzisz na tym forum. no no
"No jeżeli spełnisz się również w roli reżysera lub producenta i mnie obsadzisz w jakimś filmie to załatwię Ci randkę z sama Brooke, btw. trochę dystansu do siebie chyba, że faktycznie masz 7 lat i nie znasz do końca fabuły, bo tam naprawdę każdy z każdym i pozwolę sobie Cię uświadomić, że nie z każdego seksu są dzieci. + św. Mikołaj nie istnieje. Tak wiem, wiem za to mnie znienawidzisz..."
Czytając ten post doszedłem do wniosku że jesteś fanką serialu i Brooke.
A św. Mikołaj istnieje moja droga...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Miko%C5%82aj_z_Miry