byłbyś inteligentem, gdyby nie Twoja galopująca ynteligencja. Byłbyś ciekawy rozmówcą, gdybyś nie był gburem, Na marginesie ciekawej dyskusji zapytam. Skoro obrażasz innych za wygląd to dlaczego jesteś takim tchórzem że boisz się okazywać innym oblicze? Brzydota taka sama zewnętrzna jak wewnętrzna? Frustracja przeniesiona?
Nie czuje potrzeby publicznego pokazywania swojej twarzy. Gdybys tez nie mial takiej potrzeby, to moze bys nie straszyl ludzi lysym ryjem z avatara.
Oj człecze, człecze. Biedny Ty jesteś. Zakompleksiony, wycofany, przestraszony. Epatujący grubiaństwem. Co z Tobą? Ojciec Cię lał? Matka Cię nie kochała? Teraz odreagowując rozdajesz inwektywy na prawo i lewo. Bądź grzecznym chłopcem i "ręce na kołderkę" Przestań sie zabawiać. fe
Czlowieku to ty zaczales. Czego sie spodziewales? Ze cie poglaszcze za inwektywy po tej lysej czaszcze? Ja sie ze soba nie zabawiam bo mam kobiete, ale ty z ta lysina i wyrazem twarzy cwiercmozga pewnie strugasz pinokia kilka razy dziennie. W kazdym razie tak moze tez wynikac z tego ze z rozmowy o kobiecej twarzy poszedles w kierunku bicia konia. Jakies kompleksy seksualne? To spie r dalaj do seksuologa a nie wylewasz tu swoje frustracje pajacu.
Oj człecze biedny. O tej kobiecie o której piszesz że masz, to chyba tylko śnisz. jakbyś "miał" kobietę, to wiedziałbyś biedaczyno, że taki post którym rozpocząłeś ten wątek jest dla kobiety obraźliwy. Lecz Ty jesteś biednym, sfrustrowanym trollem i odreagowujesz rzucając inwektywy. Jakieś problemy z męskością? Kompleks Edypa? Oj, oj. Biednyś Ty. Kończąc ten wątek prosze Cię, abyś wyciągnął wnioski na przyszłość. Może ta sytuacja gdy sponiewierano Cię publicznie oduczy Cię obrażać kobiet. Tego Ci życzę. Pogody ducha w ocenianiu innych.
"Może ta sytuacja gdy sponiewierano Cię publicznie oduczy Cię obrażać kobiet" - ty mnie mozesz co najwyzej po jajach polizac a nie sponiewierac, w realu bys sie zesral na sam moj widok/reszta wlosow by ci z tej lysiny poleciala. Nie obrazilem Law nigdzie, napisalem ze uwazam ze nie jest ladna. Od kiedy to jest obrazliwe? za to ty jestes lysym paskudnym i zboczonym internetowym trollem. dla mnie EOT dziadu.