najpiękniejszy człowiek na świecie!!
1. Spacer w chmurach
2. Matrix (I)
3. Adwokat Diabła
właściwie trudno wybrać, hm'
no więc: poprzednia noc, the matrix, adwokat diabła, słodki listopad, speed, szalona wyprawa bila i teda... no i nie wyszło wybrać trzech najlepszych, cóż.
Bardzo mi ciężko wybrać tylko 3.... ale skoro muszę to : Matrix,Moje własne Idaho i Adwokat Diabła. Uwielbiam też prawie wszystkie z jego udziałem. Pozdrowienia dla wszystkich fanów KR.
naprawdę trudno wybrać tylko 3 filmy ale jak tak to Adwokat diabła, dom nad jeziorem,a na pierwszym miejscuSweet november(słodki listopad)naprawdę świetne te filmiki
naprawdę trudno wybrać tylko 3 filmy ale jak tak to Adwokat diabła, dom nad jeziorem,a na pierwszym miejscuSweet november(słodki listopad)naprawdę świetne te filmiki
Jakbym miał wybierać tylko 3 na wieczność to bym oszalał... On ma pełno znakomitych produkcji... ale skoro nie musze tego robić to napisze które mi się podobają najbardziej(co pewnie i tak z czasem będzie sie zmieniać).
Nr 1 jak narazie to bezdyskusyjnie "Przez Ciemne Zwierciadło"
Nr 2 Matrix Reaktywacja
Nr 3 Komiedia... waham się pomiędzy Poprzednia noc a Billem i Tedem... Niech będzie Poprzednia noc.
1. Słodki listopad ooo tak :) 2. Dom nad jeziorem 3. Matrix chyba :P ale ogolem wszystkie sa swietne ;)
Hmmm, trudny wybór tym bardziej że nie oglądnęłąm jeszcze wszystkich, ale jak na razie to:
1) Przez ciemne zwierciadło
2) Adwokat diabła
3)Constantin i może Matrix 1, ale Consta trochę jednak lepszy
4)The lake Hause
5)Wiele hałąsu o nic
Sory że aż 5 ale nie mogłam się powstrzymać.
Hmmm, trudny wybór tym bardziej że nie oglądnęłąm jeszcze wszystkich, ale jak na razie to:
1) Przez ciemne zwierciadło
2) Adwokat diabła
3)Constantin i może Matrix 1, ale Consta trochę jednak lepszy
4)The lake Hause
5)Wiele hałąsu o nic
Sory że aż 5 ale nie mogłam się powstrzymać.
moje naj-ulubione z nim to: Speed, Na fali i Spacer w chmurach, ale w zasadzie wszystkie jego role były fajne! Pozdrawiam wszystkich!
Tylko trzy?! trudnu wybór no niech będzie
Adwokat diabła
Matrix( ale króry? wszystkie są świetne)
No i nie wiem może....... Słodni Listopad.
I wiele innych.
Pozdrawiam.