w każdym filmie ma ten sam wyraz twarzy. nie prezentuję sobą nic nowego juz od parunastu lat. mówcie co chcecie, ale dla mnie ten koleś jest fatalny...
Hehe........ Ktoś pewnie dał niecenzuralną odpowiedź, bo go zablokowali! Ja postaram się być grzeczniejsza..... :P :P :P A tak na serio - widzocznie to ty nie potrafisz dostrzec Jego talentu aktorskiego, ale to nie znaczy, że wszyscy są tacy "ślepi", jak ty.....
King... wiem, że każdy ma prawo mieć swoje zdanie na każdy temat.. ale niektórzy widzą tylko to, co chcą widzieć... może ty po prostu masz jakąś wewnętrzną niechęć do Keanu i dlatego nie zauważasz tego, co on potrafi dać każdemu fimowi:) moim zdaniem on zawsze jest inny, pokazuje nam się z innej strony, gra kogoś innego.... może i ma ten sam wyraz twarzy, bo przecież nie będzie co film robić sobie operacji plastycznej...
spróbuj się otworzyć;) i zdjąć te klapki z oczu:) to może uda Ci się jakoś odblokować;);) hehe
hmm.. może nie fatalny- ale słaby- napewno. Niestety jak dla mnie jest "drewniany" i znam dziesiątki aktorów lepszych od niego
Mam dosyć takich idiotów, którzy sie nie znają na dobrym aktorstwie. Jakiś Królik Baks daje Reevesowi 1 toć to jest STRASZNE. Żal mi was. Keanu Reeves to jeden z najbardziej utalentowanych aktorów na świecie i jakieś debile gadają bzdruy. LUDZIE ZAL ZAL I JESZCZE RAZ ZAL.
a mi zal ciebie, szajba... bo to ty nie potrafisz dostrzec dobrego warsztatu aktorkiego... przykro mi... niektorzy po prostu patrza bardziej obiektywnie i moze bardziej niz ty sie znaja i wiedza co mowia, he ?
A mi żal ciebie Katlen..a wiesz za co? za to że taka żałosna jesteś, wszędzie wypisujesz te same pożal się boże historyjki na temat Keanu.
Po co ty wogóle chodzisz na jego forum, po to aby psuć mu opinie, tak chcesz go oczernić, tak bardzi chcesz go zniszczyć, tam mocną czujesz do niego nienewiść??
Wiesz co lepiej nie odpisuj....bo znowu będę ziewała
pozrawiam :)))
jestes zalosna. nie wchodze na jego forum, laze sobie tu i tam. nie czuje do niego nienawisci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! i sie odwal ode mnie. moge sobie pisac co mi sie tylko podoba
A ja sie zgadzam z Krulikiem Bagsem i z Katy. A klapki na oczach to wy macie. Patrzycie na Reevsa jak na obrazek i to wy podswiadomie kazda jegoceche wychwalacie pod niebiosy a jego sztywniactwa i drewnianej gry i jescze tego ze Krulik Baks ma racje ze jego twarz niepotrafi wyrazic zadnych emocji i za kazdym Keanu wyglada tak samo ( jak by wygral milon w totka i jak by mu matka zmarla, to jego twarz by byla taka sama czyli bez emocji)