Ostatnio słyszałam, że zaczął się spotykać z jakąś młodszą o kilkanaście lat dziewczyną. Boję się
nie, bo dwa miesiące temu się ożenił z dziewczyną, z którą spotykał się w latach '90, jeszcze zanim poznał Jennifer Syme...
no taa ale nikt nie potwierdzil tego faktu i teraz sa 2 ploty, ze w maju ozenil sie z Autunm Macintosh a druga ze spotyka sie z Lynn Collins z ktora gra w filmie.....jak tu wierzyc gazetom?:/;d
tak.. ale w wywiadzie on potwierdził pierwszą wersję...
jak go dziennikarz spytał, kiedy sie ustatkuje... a on pokazał obrączkę..
to chyba dobrze, że się w końcu ożenił, prawda???
Nemezis a gdzie ty taki wywiad znalazlas ?? :D zreszta nie ma zadnych zdjec ze slubu itp. a czy dobrze ze sie ozenil...mi to obojetne:P ale innym fankom moze przeszkadzac :D
najpierw znalazłam w wiadomosciach na Onecie, jak chcesz, to ci mogę link przesłać, a potem w jakimś programie filmowym... a to prawdopodobne, bo on się z tą laską już wcześniej spotykał....
jak dla mnie, w sumie dobrze... lubię go, to się cieszę, że się cieszy :D
a ten wywiad w TV to było tak:
Dziennikarz: "czy zamierza się pan w najbliższym czasie ustatkować?"
KR: "Jeśli pyta pan o ślub, to już to zrobiłem"
i tak dalej.. "kiedy?" "w V"..
nie no na onecie tez czytalam co nieco :D ale te portale to czasem rozne inf podaja :D wiem ze sie z nia spotykal cos na poczatku lat 90 :D jesli to prawda w takim przypadku stara milosc nie rdzewieje :P ale napewno gdyby Syme zyla to juz dawno bylby zonaty:)
hehe... dokładnie.. ale gdyby, gdyby.. gdyby nie poroniła, to już dawno byłby ojcem... ale dobrze się stało jak dla mnie... i chyba nie ma się czego bać... zdaję sobie sprawę, ze czasem źródla przesadzają, dlatego nie rozpowszechniłam tej informacji, dopóki nie usłyszałam o niej drugi raz z innego źródla... pozdrawiam.