Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Co zaglądam na to forum to nic się nie dzieje :))
Może by coś rozkręcić?
Wiecie coś może o jakiś nowych planach filmowych Keanu?;)

CzarnaKrwinka

Pracuje nad 4 scenariuszami :)

Szajba

A mozna wiedziec nad jakimi?<za krótki><jeszcze za krótki>

Mona

No nie wiadomo :P Pracuje i sam tworzy :) Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Szajba

Miało być "Co tak pusto?":P
Ja tylko o "Constantine'ie 2" wiem..

CzarnaKrwinka

No własnie....na flmwebie nie ma Constantine 2 ! Wie ktoś dlaczego? Został też usunięty z filmografi Keanu...nie wiem czy to samo z Rachel-sprawdze-taaa u niej też nie ma....mi bardzo sie podobał Constantine :D lubię takie filmy :) aha i zauwazyłam pewną niejasność, dlaczego tylko Sandra otrzymała MTV movie za pocałunek w Domie nad jeziorem-a co z KEanu? Przeciez sama się nie całowała :P
pozdrawiam

Mona

Hehehe, celna uwaga:PP
"Dom Nad Jeziorem" był prześliczny:)
Hmm i z tego co widziałam w reklamie na polsacie to niedługo "Speed" będzie w tv;)
<na temat:PP>

CzarnaKrwinka

Speed....jak dobrze :) Dawno nie ogladalam....chyba z 2 lata.W kkoncu wtedy Keanu poznałam :)

CzarnaKrwinka

"Speed" to kolejny hicior który Polsat puszcza każdego roku (dochodzi jeszcze "Kevin sam w.." i "Titanic" ;p) ale akurat w tym przypadku nie mam nic przeciwko ;) Jak to się mówi "stary ale jary" ;p tzn. film, nie Keanu ;p

black_celebration

Zapraszam dziewczyny na mój profil i głosowania w ankiecie na temat chyba dosyć ciekawy ;)

black_celebration

Heheh, ja "Speed" bardzo dawno widziałam, mimo tego, że mam, to tylko kawałki ostatnio oglądałam ;)
Ale może w końcu znajde czas i ponownie obejrze;)

użytkownik usunięty
CzarnaKrwinka

Tak "Speed" to naprawdę dobre kino akcji :) Oglądałam już kilkanaście razy, ale i zobaczę w ten poniedziałek ponownie, aby po raz kolejny spędzić przyjemnie czas :) Jeszcze w niedzielę poleci Obserwator na TVP2, nie jest to najlepszy film z Keanu, ale dla niego warto zobaczyć :) hehe jeśli chodzi o jego nowe produkcje to wiem tylko, ze na razie jest na planie filmu "Night Watch", do których już pojawiło się dużo fotek :) hehe Keanu po raz kolejny jako policjant, aj co się bedzie działo a przy nim jescze wystąpi Forest Whitaker, Chris Evans, Hugh Laurie :D Pozdrawiam fanów Keanu i Rachel :)

Eh...kto nie lubi speeda :D Mela-link do forum nie działa, a chetnie sie zarejestruje bo wybrałas wspaniałą pare aktorów-korzystam z okazji www.ewanmcgregor.fora.pl
PS. Uwielbiam jak KEanu się uśmiecha-tego mi brakowało w Matrixie ale za to w Domie nad jeziorem jest troche tego i tamtego :D nice :D

Mona

I znów pusto...co za zastój, ja nie wiem co sie dzieje...może zagramy w jakąś gre związaną z Keanu? Ktos ma jakis pomysł?

Mona

A ja powiem, że nie mogę doczekać się "Stompanato", gdzie Keanu zagra :P
Dramat, kryminał czyli film zapowiada się fajnie. szkoda, ze nic o nim nie jest napisane na filmwebie bliżej.