Od 20 lat cały czas wygląda tak samo. Którego filmu z nim nie włącze. Czy Matrix czy The Lake House czy Johny Mnemonic czy Adwokat Diabła czy każdy inny to cały czas wygląda tak samo. Jak on to robi??
Trzyma się świetnie ale jednak trochę się postarzał
http://www.blogcdn.com/www.tmz.com/media/2008/04/0404_keanu_reeves_getty.jpg
Ma wyższe czoło. Troche też oczy mu sie skurczyły. Ja od kilku lat obstawiam kto z grupy Keanu Reeves, Brad Pitt, Johnny Depp, Tom Cruise najszybciej zdziadzieje. Na razie prowadzi Tomek.
Najlepszy jest jednak Damon Wayans. On jest nieśmiertelny.
Moim zdaniem Johny Deep się nie starzeje zawsze jest świetny!
Tom Cruise rzeczywiście się mocno starzeje ale i tak nigdy za nim nie przepadałam...
Niewiele starzej niż w "Constantine" jak na moje ślepe oko. Z początku brodę musieli mu doczepic, a i tak to w jego postarzaniu nie pomogło. :)
Srotox nie botox. Moja mama ma 47 lat i ani jednej zmarszczki a nie używała nigdy botoksu
Moja mama wygląda dużo młodziej nawet np. od moich naucyczycielek, tych sporo młodszych, a nigdy nie używałą tych holluwoodzkich bzdur. Wszystko to geny.
Johnny Depp-dla mnie facet nieziemski, więc nie zestarzeje się:-P. Jak dla mnie na spółkę z Ville Valo-są jedynymi facetami, którzy ZAWSZE będą przystojni.I tyle.
Keanu cóż jak każdy starzeje się tylko wolno i delikatnie..ma azjatykie korzenie co też mu pomaga...azjaci jakoś wolniej się starzeją, popatrzecie na hayda, gackta
Keanu faktycznie się nie starzeje...
zauważyłam to już dawno, gdybym miała powiedzieć ile ma lat to powiedziałabym 32 lata, a on jest starszy...
zgadzam się z jedną z powyższych wypowiedzi - takim aktorem jest też Damon Wayans - on również jest wiecznie młody i niesamowicie zabawny...
Może sobie botoks wstrzykuje:P
Ale jednego mu odmówic nie wolno nadal jest przystojny :) i niejedna by go schrupała.
On jest nieśmiertelny: http://www.youtube.com/watch?v=nEubt6HpGhs&feature=player_embedded
Teoria spiskowa roku. Chyba o durniejszej/śmieszniejszej nie słyszałam:D.
tak pewnie, Reeves jest wampirem, dlatego jakos malo o nim teraz xD ukrywa sie po lasach i pije ludzką krew.... Co za bzdury :x
Jak by tak było ,to ja z chęcią zostałabym jego ofiarą, , a tak serio nawet nadaje się on do roli wampira ,nie wiecie czy kiedyś jej czasem nie grał??
Możliwy MALUTKI spoiler.
Hmm, jestem właśnie po seansie filmu Street Kings. Oglądając, wydawało mi się, że wiecznie młody Keanu jednak troszkę się postarzał. Szczególnie jego twarz. Poza tym chyba nieco przytył do roli, co również dodało mu kilka lat (w końcu grał macho, który nawet ze związanymi rękami i obitymi żebrami potrafi dokopać oprawcom). Za To całkiem niedawno oglądałam Constantine i tam jako John wyglądał dokładnie tak jak napisałeś, czyli nie różnił się niczym od siebie z takich filmów jak Adwokat Diabła czy Dom nad Jeziorem... a tu takie zaskoczenie - przynajmniej dla mnie ;) Mam nadzieję, że jak wróci do normalnej wagi to ubędzie mu z powrotem parę lat... i będzie wyglądał jak dawniej, bo już zdążyłam zatęsknić za tą pretty face ;-)
Nie zapominajmy jednak, że pan Reeves ma już 46 lat! (Mnie samej ciężko przywyknąć do tej myśli).
Podobna sprawa (z wagą) dot. także Johnny'ego Deppa (trailery i zdjęcia z planu filmu The Tourist). PS: wymiotuję Angeliną, gra ostatnio WSZĘDZIE; WSZĘDZIE jej pełno.