Uwielbiam tego aktora. Nie dość że jest przystojny (pomiomo że jestem facetem to mi się podoba bardzo) to jeszcze tak wspaniale gra w filmach!
Uwielbiam go za grę, uśmiech i wytrwałość
:*
Zgadzam sie w kazdym calu ;) aczkolwiek nie rozumiem dlaczego podszywasz sie pod prawdziwego Szajbe ....
wow ale żeś zaszalał/a :P co to za temat nie piszecie nic konkretnego tylko ciągle te same teksty że go kochacie albo że przystojny no ludzie jak nie macie co pisać to już dajcie sobie spokój acha i jeszcze jedno chyba nie macie aż tak ubogiej wyobraźni że musicie kopiować innych :P:P
i chwalisz się tym, że podobają ci się faceci? wybacz, dla nas (przynajmniej dla mnie) nie jest to takie ekscytujące :P
No toż to właśnie o tym próbuję ci powiedzieć. Mi jak już mówiłem się podoba, jeśli chcesz możesz odwiedzić mojego bloga ;)
pozdrawiam, szajba
rozumiem :D a o co chodzi z tym podrabianiem profili? kto jest oryginałem, ty czy założyciel tematu (który zresztą usunął konto)?
To jedna i ta sama osoba. Konto mi usuneli i myślą ze tamten to się pozbył i na jego miejsce przyszedł podrabiacz, a to nie prawda. Jestem tym co poprzednio - Szajba? ;)
Pozdrowionka i przuyjdź na bloga mego koniecznie