Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Uwielbiam tego aktora. Nie dość że jest przystojny (pomiomo że jestem facetem to mi się podoba bardzo) to jeszcze tak wspaniale gra w filmach!

Uwielbiam go za grę, uśmiech i wytrwałość

:*

Zgadzam sie w kazdym calu ;) aczkolwiek nie rozumiem dlaczego podszywasz sie pod prawdziwego Szajbe ....

Fanka_Keanu

ja również zgadzam się z powyższym ;) pozdrawiam ;)

wow ale żeś zaszalał/a :P co to za temat nie piszecie nic konkretnego tylko ciągle te same teksty że go kochacie albo że przystojny no ludzie jak nie macie co pisać to już dajcie sobie spokój acha i jeszcze jedno chyba nie macie aż tak ubogiej wyobraźni że musicie kopiować innych :P:P

użytkownik usunięty
sea

a co ? i tak w nawiasie to mężczyzną jestem ;)

i chwalisz się tym, że podobają ci się faceci? wybacz, dla nas (przynajmniej dla mnie) nie jest to takie ekscytujące :P

użytkownik usunięty
kamilitsa

Ale zaprzeczysz temu że Keanu jest przystojniakiem? ha na pewno nie! ;p

może i nie jest brzydki, ale każdy ma swój gust... xD

użytkownik usunięty
kamilitsa

No toż to właśnie o tym próbuję ci powiedzieć. Mi jak już mówiłem się podoba, jeśli chcesz możesz odwiedzić mojego bloga ;)

pozdrawiam, szajba

rozumiem :D a o co chodzi z tym podrabianiem profili? kto jest oryginałem, ty czy założyciel tematu (który zresztą usunął konto)?

użytkownik usunięty
kamilitsa

To jedna i ta sama osoba. Konto mi usuneli i myślą ze tamten to się pozbył i na jego miejsce przyszedł podrabiacz, a to nie prawda. Jestem tym co poprzednio - Szajba? ;)

Pozdrowionka i przuyjdź na bloga mego koniecznie

Bardzo zabawne... jesteś załosny.

Jak chcesz wiedzieć kto jest kto, to wejdz na blogi.

czy ktos wie cos na temat przyjazni Deppa i Reevesa?wiem tylko ze razem prowadzili jakas knajpe.to prawda?