Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
95 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Jeśli ktoś nie oglądał to nadróbcie zaległości. Ten film to klasyka!!
Zagrał tak genialnie że dopiero po obejrzeniu filmu dwa razy możesz zasnąć spokojnie:)

Peyton_2

ale to wcale nie jest zasługa keanu, raczej al'a pacino :P

anyanka

Tak, Al Pacino jest świetnym aktorem, ale musisz przyznać że gdyby nie Keanu to ten film nie byłby już taki sam. Czekam na odpowiedź:P

Peyton_2

No tak no, oj ale to już dlatego że się przyzwyczaiłam, że Keanu gra tą postać ;P
Nie mówie, że Keanu zagrał źle, moim zdaniem to jego najlepsza rola w ogóle :] Ale Pacino po prostu prezentuje taką klasę i jest tak idealny w roli diabła, że jestem pewna, ze gdyby grał ją ktoś inny, to film straciłby na tym niesamowicie

Peyton_2

zgadzam sie z Toba Agata :) bez Keana ten film stacilby swoj niepowtarzalny klimat :):) chociaz Al Pacino tez byl niezly:) ale szczerze, to nie zwracalam na niego wieszej uwagi heh.. przyznaje sie:P:P i na pewno nie obejrzalabym tego filmu gdyby nie gral w nim Keanu :):):)

Peyton_2

Keanu zagrał tam bardzo dobrze i pasował do tej roli jednak Al Pacino jest bazkonkurencyjny i grał tam pirwszorzędną rolę.

Peyton_2

Al pacino i Keanu Reeves ...cały czas ...a co z Charlize Thenor? przecież też świetnie zagrała swoją postac...to obłąkanie strasznie mi się podobają takie rolę =D