Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

.... ale muszę przyznać, że kilka filmów mnie oczarowało. Chyba najbardziej lubię Matrixa jedynkę i Constantine. Świetne role, oglądałam, już po kilka razy każdy i jakoś mi się nie nudzi.... chociaż sądzę że te pseudo romantyczne ckliwiacze, w których grał to raczej pomyłka.... może tylko dla mnie ale to chyba nie aktor stworzony do romansideł... a już na pewno nie tych z Bullock.a gość skacze z genialnego kina do wyciskaczy łez klasy B.... może to też jego talent... ale ja tego nie czuję

cocosanca

Mi się spodobał Słodki Listopad i Spacer w chmurach. Polecam obejrzeć jeżeli już go nie oglądałaś ;) Constantine i Matrix zapadły mi bardzo w pamięci ;).

Matrixowa

Obejrzałam oba......Słodki listopad mi się podobał, ale chyba głównie ze względu na pomysł..... ale Spacer w chmurach.... to już nieco gorzej, tak jak wspominałam, jakoś nie pasują mi do gościa romantyczne filmy. Podobały mi się też: Drakula i adwokat diabła, ale to chyba bardziej ze względu na sam film niż na jego grę aktorską.

cocosanca

ja polecam "the lake house". baaardzo oczarował mnie ten film. pomysł - genialny! nie ma drugiego takiego.
grał właśnie z Sandrą Bullock. pisałaś, że nie przepadasz, ale warto. naprawdę warto. ;))