Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 010 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

A najgorsze jest to ,że nie wiem dlaczego.

Tak samo mam z M.Damonem.

fightuapa

Matta też nie lubię ale Keanu wręcz przeciwnie ;) spoko, też tak mam z niektórymi :D

AniaJuliana

nikt nie lubi matta damona

za krótki

fightuapa

Nie prawda ja nie jestem jakąś wilką fanką Mata ,ale nic do niego nie mam.
Aco do Keanu to się dziwie ,może poczytaj sobie o jego żciu, a miał je ciężkie to ci wtedy przejdzie.

użytkownik usunięty
Karola_018

A niby czemu "ciężkie życie" ma sprawiac, że zaczynamy kogoś lubić?? To już jest wtedy litość a nie sympatia...

fightuapa

Ja tez tak czesto mam, proponuje obejrzec jakis dokument o zyciu nielubianej osoby najlepiej z cyklu E! True Hollywood Story, najczesciej przechodzi.

klaudi5

Też mam podobnie, ale co do niektórych. Nienawidzę Cage tak samo jak ty nie wiem czemu, nienawidzę również Steven Seagala. Unikam filmów z tymi typami. Wcześniej nie lubiłem takiego Bruce Willisa, ale po obejrzeniu z nim "Szósty zmysł", "Sin City", "Niezniszczalny" polubiłem.

bandofbrothers

Zapomniałem dodać. Po za Seagalem i Cagem nienawidzę również tak samo Travolte. Ta trójka wnerwia mnie jak mało kto. Po prostu unikam filmów z ich udziałem.

fightuapa

Mnie Seagan i ten Travolta też wkuszrają ,tak wogule nie zabardzo przepadam za kinem sesnacyjnym ,ale Cage jest spoko np.skarb narodów i dużo innych filmów jest świetne ,bardzo dobry z niego aktor choc czasem gra drętwo :P ,ale to zdarzało się też naszemy Keanu:)

Karola_018

A ja wręcz nienawidzę Seagala i Van Damma, też nie wiem dlaczego, po prostu gdy ich widzę łapie jakiegoś nerwa :)

użytkownik usunięty
fightuapa

Nie przepadam z Mattem ,ale Keanu i /?Christian Bale to moi ulubieńcy!

Ja miałem tak z Di Caprio ale teraz uznaje go za jednego z najlepszych aktorów swojego pokolenia i to chyba po obejrzeniu "Co gryzie Gilberta Grape'a" gdzie swoją rolą przyćmił i wgniótł w ziemie Deppusia.

użytkownik usunięty
Alex_DeLarge_

je, coś o tym wiem, jeszcze kilka lat temu nie lubiałam Keanu ani Christiana i po kilku filmach... pokochałam ich! Ale tak to już ze mną jest, jak czegoś nie lubię i mnie irytuje to po jakimś czasie mogę to najbardziej pokochać;]

fightuapa

Ja mam identycznie z Kevinem Costnerem. Nie wiem czemu ale denerwuje mnie jak mało kto. A Keanu spoko, lubię go;)