Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
95 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

Hmm, tak go tu zachwalacie niektóre, że normalnie az własnym oczom uwierzyć nie moge :P
Czy on jest az taki cudowny?? Wg. mnie to ani jakimś świetnym aktorem nie jest( nie mówię tu, że gra źle!!!), ani zbytnio piekny tez nie jest( a jakiś temat wczęsniej był, że on jest najpiękniejszy na świecie :P ).
No w sumie to aktorem nie jest najgorszym :P ale ja mam juz innego typa, więc wiecie :P
A wygląd?? no cush, teraz chyba troszkę stracił na wartości przez ten zarost( pomimo tego, że lubię facetów z zarościkiem :P) :D ale strasznie słodko w Speedzie wyglądał :)

_Agnieszka_

No może akurat na tym zdjęciu nie wyszedł jakoś specjalnie, ale przystojniakiem jest :))) Ale i tak Johnny lepszy, nie? :P

Angel_a

No, to zdjecie tez wyjątkowo zwalone jest :P mogliby troszkę lepsze dac, bo wiem, że takowe są :)
I masz racje w 100%!!! Johnny i tak był, jest i będzie najlepszy :*
Pozdro :)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Depp jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! KEANU ZAWSZE BĘDZIE OD NIEGO O NIEBO LEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Ja tam uwielbiam Deppa..ale tez bardzo lubię Keanu (trzeba przyznac ze w pewien sposob sa do siebie podobni)..........