ten kolo jest jeszcze gorszy od blooma i cruisa... jedyna mega gwiazdeczka która zagrała w jednym dobrym filmie (niebezpieczne zwiazki), kazdy kolejna rola tego gejozy to kolejne obnażenie braku zdolności aktorskich , jak jego dawny kochaś river phoenix strzelał ostatnia podróż , mógl zabrac tego reevsa...boże widzieliście jego włosy na tym zdjeciu ? co on mysli ? ze jest artysta?
Ponadto Keanu za Matrixy dostał nagrode kaskaderów ( nie wiem jak to sie nazywa dokładnie pewnie Szajba wie) bo wszystko wykonywał sam!!!
ten benny jest poj..any. ja nie jestem fanem reevesa ale doceniam go jako aktora. nie widzialem wielu filmow z nim ale te ktore zobaczylem mi sie poprostu podobaly. a tane benny zalozlyl ten temat tylko po to zeby sie z kims poklucic, bo mu sie nudzi, albo mu sloneczko przygrzalo pod kopule. pozdro
oczywiscie ze jestem poje.. . kazdy człowiek jest poj... ale niewielu potrafi to przyznać, uwazam również ze tylko pojebani mają szansę na wybicie się z rzeki szaraczków. i również oczywiste jest ze napisalem ten post w celu pokłócenia, choć niespodziewałem sie takiej nawalnicy fanów KR .Po co pisać post w którym wszyscy się zgadzają? nie ubliżam , po prostu go nie lubie i daje temu wyraz , bo to zdrowe ...
a teraz zart:
najebany koles wraca do domu o 5 rano, skraca drogę przez cmentarz ,
i spotyka białego ducha :
- ojej duUszkóó coś tyyy ..... taaaakki bijiały?
-ano na białaczke mi sie zeszło pijaczku.
idzie dalej i spotyka żółtego ducha :
- ojej duUszkóó coś tyyy (beknięcie)..... taaaakki żółtyyyy ?
-ano na zółtaczke mi sie zeszlo...
po zwymiotowaniu koles idzie dalej i spotyka szarego ducha:
- łooojej (przerwan bełcikem o poranku) dóuószkuuu coś ty na szaraczkę zmarłeś ?
- nie KUR..A ide do fabryki.
śmieszne? dla niektórych tak ,dla niektórych niesmaczne i beszczelne, dlatego warto byc poje....y .
pozdrawiam.