Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
96 003 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

ten kolo jest jeszcze gorszy od blooma i cruisa... jedyna mega gwiazdeczka która zagrała w jednym dobrym filmie (niebezpieczne zwiazki), kazdy kolejna rola tego gejozy to kolejne obnażenie braku zdolności aktorskich , jak jego dawny kochaś river phoenix strzelał ostatnia podróż , mógl zabrac tego reevsa...boże widzieliście jego włosy na tym zdjeciu ? co on mysli ? ze jest artysta?

Mona

Ponadto Keanu za Matrixy dostał nagrode kaskaderów ( nie wiem jak to sie nazywa dokładnie pewnie Szajba wie) bo wszystko wykonywał sam!!!

Scarface

Ta nagroda to Stunt Award :D

bennyblanco

ten benny jest poj..any. ja nie jestem fanem reevesa ale doceniam go jako aktora. nie widzialem wielu filmow z nim ale te ktore zobaczylem mi sie poprostu podobaly. a tane benny zalozlyl ten temat tylko po to zeby sie z kims poklucic, bo mu sie nudzi, albo mu sloneczko przygrzalo pod kopule. pozdro

Bloodmaster

oczywiscie ze jestem poje.. . kazdy człowiek jest poj... ale niewielu potrafi to przyznać, uwazam również ze tylko pojebani mają szansę na wybicie się z rzeki szaraczków. i również oczywiste jest ze napisalem ten post w celu pokłócenia, choć niespodziewałem sie takiej nawalnicy fanów KR .Po co pisać post w którym wszyscy się zgadzają? nie ubliżam , po prostu go nie lubie i daje temu wyraz , bo to zdrowe ...

a teraz zart:
najebany koles wraca do domu o 5 rano, skraca drogę przez cmentarz ,
i spotyka białego ducha :
- ojej duUszkóó coś tyyy ..... taaaakki bijiały?
-ano na białaczke mi sie zeszło pijaczku.
idzie dalej i spotyka żółtego ducha :
- ojej duUszkóó coś tyyy (beknięcie)..... taaaakki żółtyyyy ?
-ano na zółtaczke mi sie zeszlo...
po zwymiotowaniu koles idzie dalej i spotyka szarego ducha:
- łooojej (przerwan bełcikem o poranku) dóuószkuuu coś ty na szaraczkę zmarłeś ?
- nie KUR..A ide do fabryki.

śmieszne? dla niektórych tak ,dla niektórych niesmaczne i beszczelne, dlatego warto byc poje....y .
pozdrawiam.