Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
95 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!nie lubie go!

użytkownik usunięty
T_3

Do "Neo"
A możesz mi powiedzieć dlaczego go tak nie lubisz?? coś ci zrobił?? jak go tak nie lubisz, to dlaczego nosisz jego Matrixowe "imię"??? co ci sie w nim az tak nie podoba??

Do "Kaprioleczka"
Bo mi się nie podoba i tyle. Wogóle co cię to obchodzi że nie lubię tego Keanu Reeves. Nie podoba mi się jak gra w matrixie i tyle. Co a ty jesteś jakimś zagorzałym fanem tego dupka?

użytkownik usunięty
T_3

A wyobraz sobie ze jestem!!!!!!!!!
no to ci sie nie podoba jak gra w Matrixie!!!!!!!!!!!!! a widziałes go w Speed?? w Słodkim Listopadzie?? w Draculi?? w Adwokacie Diabła?? wątpie skoro mowisz, ze jest beznadziejnym aktorem....
a wogóle to go znasz?? wiesz o nim cokolwiek?? i wyobraz sobie ze mnie to obchodzi ze go nie lubisz, bo to jest człowiek o którym nie mozna złego słowa powiedziec, no chyba ze sie ktos czepi......... jak ty. znajdz mi jego 10 wad. nie bedzie ci łatwo. jestem wielką, zagorzałaa fanką tego , jak to okresliłes "dupka", i to taka fanką która zamierza zmienic Twoje nastawienie.........
Kaprioleczka

użytkownik usunięty
T_3

sorry mozesz nie lubic faceta ale nazywanie go dupkiem jest lekko nie na miejscu skad wiesz jaki on jest?? ty go nie lubisz ok ale nie musisz go z tego powodu wyzywac no sorry

T_3

Ale skoro go tak nie lubisz to czemu jesteś na jego stronie, a nie na stronie kogoś kogo lubisz?

T_3

skoro go nie lubisz to dlaczego masz go w 'ulubionych' ??

użytkownik usunięty
T_3

Masz racje chyba za madry to on nie jest ...

T_3

Właśnie dlaczego masz go w ulubionych, mówisz że żle grał w Matrixie a do ulubionych włożyłeż pół obsady matrixa. Na Pytanie dlaczego go nie lubisz odpowiadasz "Co cie to obchodzi" jeżeli nie chcesz słuchać opini innych to po co zakładasz ten temat.

użytkownik usunięty
T_3

KTOŚ KTO NAZYWA TAKIEGO FACETA JAK KEANU DUPKIEM, SAM NIM JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! I KONIEC! SPADAĆ MI Z TAKIMI TEKSTAMI!