Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

8,2
95 983 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keanu Reeves

ten Kijan ;)

użytkownik usunięty

ostatnio oglądałam po raz"ktoryś" adwokat diabła...jak on to robi,że tak niesamowicie wciela się postacie? ehh..uwielbiam go,za to kim jest i za te role,no i ta jego uroda..hmm...:))

aCH...
Jak on to robi? Jak można być takim przystojniakiem. Adwokat diabła ogladałam wspaniały,tak samo fajny jak Matrix czy słodki listopad.
ON JEST CUDOWNY !

użytkownik usunięty

pan ładny ale bez talentu
Pan Keanu ma określony, głęboko zakorzeniony i nieewolujący styl, który często daje odbiorcy nic więcej, po za płytkim nakreśleniem charakteru, ciotowatymi ruchami, niezdecydowaniem, czyli gra samego siebie. Czasem jest go żal, czasem szkoda, czasem nawet coś mu wyjdzie, ale nigdy nie dostanie Oscara, chyba, że zrobię z nim film.

użytkownik usunięty

do malej Ani

Niewiem , na czym opierasz swoją opinie i jakim prawem śmiesz wypisywać takie bzdury , może to wynika z twojego ilorazu inteligencji ( oczywiście jeśli wogóle wiesz co to jest - w co wątpię ) . A tak wogóle to ciekaw jestem, czy ty wogóle widziałaś jakiś film z Keanu ,bo ty chyba wogóle nie wiesz co piszesz. Od razu można poznać , że nie masz o nim pojęcia !!!! ( ani o filmie , ani o Keanu )

użytkownik usunięty

brak gustu
coż za bzdura "ciotowate ruchy" ha,dobre sobie...jest świetnym aktorem,co wychodzi w filmach nie wspomne o "Matrixe",widziałam ostatnio 2 częśc i tu wykazać musiał sie nielada ruchliwością.A poza tym...eee niechce mi się więcej pisać i nie mam zamiaru w uświadamianiu kogokolwiek do profesjonalnej gry aktorskiej mojego Kijana :)

ps: Aniu...Twoj film i Oskar? może złota malinka;) skoro nie znasz sie na aktorstwie i aktorach :)

No a ja mam calkiem odmienną od Ciebie opinię, odgrywane przez Niego rolę traktuje jako niezwykłą sztukę, albo akt z życia wzięty. Wszystko jest takie naturalne i jakby rzeczywiste ,on przeżywa (tak mi sie wyadje) głęboko wydarzenia postaci które odgrywa