Co wy do niego macie...fajnie gra...matrix....adwokat diabla...przez ciemne zwierciadlo...duzo by wymieniac. Wszyscy sie go czepiaja i szukaja tylko wad. Al Pacino tez ma wady poszukajcie ;]
To se kurde zagraj!!jak dla ciebie to najgorszy aktor to po jakiego durnia wchodzisz na profil Keanu weź nawet nie denerwuj ludzi na tym blogu!!
Biedny Keanu a wy sie go jeszcze czepiacie :((
A mi sie podoba to jak on gra ;) i wedlug mnie jest najlepszy ;]
pozdrawiam ;]
Straszne. Nie on jeden i nie ostatni tyle przeżył, więc takie tłumaczenie można sobie wsadzić.
Ja go lubię, gdzie napisałam, że nie? Tylko nie lubię, jak gra.
I jak słusznie ktoś zauważył, to jest forum "O Keanu", czyli nie "Liżmy mu dupę jak tylko się da". Czy trudno dostrzec to, że po prostu on nie gra dobrze i go NIE USPRAWIEDLIWIAć?
To jest bardzo dobre usprawiedliwienie. Spadła mu forma i jest to widoczne.
Spójrz na Marlona Brando. Po swoich tragediach też miał spadek formy. Tak więc coś w tym jest.
Ale on gra średnio czy tak czy tak... nie ma talentu, aby nazwać go świetnym aktorem.
A widziałeś może: Przez ciemne zwierciadło?, Mały Budda?, Szalona wyprawa Billa i Teda?, Poprzednia noc?
na poczatek tyle... ??
To se kurde zagraj!!jeśli Keanu jest dla ciebie najgorszym aktorem po jakiego durnia wogóle wchodzisz na ten blog weż ludzi nawet nie denerwuj swoimi komentarzami!!://
A Keanu i tak ma Was wszystkich w dupie bo ma tyle kasy że gówno go obchodzą jego fani i antyfani :o