To jest jakiś paszczur! Żadna z niej aktorka! Jeżeli tak uważacie to mądre z was ludzie..:P:P
Aha, zaraz mi powiesz, że z Roberta De Niro też żaden aktor...ale za to Orlando Bloom rządzi, no nie? :/ Co za ludzie.
Moim zdaniem Keira jest beznadziejna, świetnie jej grę aktorską przedstawia parodia:
http://www.youtube.com/watch?v=IdynbD7cNMo&NR=1
Zobaczcie koniecznie.
"Nienawidzę jej!"- za co? Co Ci takiego Keira zrobiła? Nie można nienawidzić kogoś kogo sie nie zna
"To jest jakiś paszczur!"- uroda to pojecie względne, więc nie będę się kłócić, bo podobno o gustach się nie dyskutuje. Według mnie jednak są aktorki gorzej od niej wyglądające. Keira ma bardzo naturalna urodę
"Żadna z niej aktorka!"
Nawet Kasia Cichopek jest aktorką bo GRA w serialu (dennym to dennym ale gra). Keira także gra, na dodatek w dobrych filmach, więc aktorka jest niewątpliwie. Pozostaje tylko kwestia czy dobra czy nie.Z mojego punktu widzenia dobrą, ale ja nie jestem obiektywna, bo ją lubię. Ty też obiektywna nie jesteś, bo jej nie lubisz. Najlepszą oceną wystawiłby jej ktoś, kto ma do niej neutralny stosunek.
"Jeżeli tak uważacie to mądre z was ludzie..:P:P"
Wolę wyjść przed tobą na niemądrą i powiedzieć, że się nie zgadzam (tak wnioskuje z twojej wypowiedzi), bo mało mnie interesują osądy kogoś tak ograniczonego. Aha- pisze się "mądrzy ludzie" nie "mądre ludzie". Mądre to mogą być kury ;)
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia :)
Winona masz racje.
Według mnie Keira jest bardzo ładną kobietą,o specyficznej urodzie- ktora jednym sie podoba drugim nie... Tzn. ze wszystkim tak jest ale chodzi mi o to ze Keira nie jest kolejna "sexbomba" - ma oryginalna ciekawa urode.
Akurat z Cichopek to pseudo aktorka xD Tak jak z Mroczków:)) Gdyby Keira byla "zła" aktorka to by jej tak nie chwalili ludzie ktorzy sie na tym znaja:)
I tyle...
W pełni zgadzam się z Winoną i Hermioneczką. W grze aktorskiej Keirze niczego nie można zarzucić. Ona jest jeszcze bardzo, bardzo młoda, a już tak daleko zaszła.
Filmy w których zagrała są wspaniałe, nie jest to żadna LEGALNA BLONDYNKA, ani serial Brzydula Betty.
To prawdziwe produkcje, które:
1. zarabiają miliony
2. cieszą się popularnością
3. podobają się.
I to częściowo właśnie dzięki Keirze.
a ja sie z wami absol;utnienoie zgadzam! ona ma aktorstwo we krwi a wy jej najwyrazniej strasznie zazdroscicie urody i talenu,bo inaczej tego sie nie da wyjasnic. ciekawa jestem jak ktoras/ktorys z was by zagral/a jakas scenke.z pewnoscia kazdy bo was wybrechtał :-)
ps orlando bloom to rownie swietny aktor ja de niro zaloze sie ze dla was hilary duff i lohan sa piekne genialne itp., ale to juz wasz zastany problem, ze jestescie takie tandetne
Ja chyba jestem w stosunku do niej neutralna...Jest dobrą aktorką potrafi grać,pokazała to zresztą w Piraci z Karaibów,ale denerwuje mnie jej charakter...np. ja nie powiedziałam bym papparazi który lepiej całuje,Johnny Depp czy Orlando Bloom...gdybym tego nie usłyszała to dałabym jej 10...:)
Masz jeszcze jakieś konstruktywne opinie, którymi koniecznie chcesz się podzielić? Jest brzydka, więc jej nienawidzę. Jeśli uważam, że jej gra jest całkiem niezła, to jestem glupia.
Żenada.
Może wysuwa szczękę, bo ma taka swoją manierę. No i co ci do tego. Już się nawet nie pytam, bo nie oczekuję odpowiedzi. Siedzi w jej głowie, że wiesz co myśli??? Żal ci jej? Wątpie czy to ją obchodzi. Już raczej na miejscu byłoby gdybym ja powiedziała, że żal mi ciebie ://// Skowrone-zgadzam się w pełni.
zawsze takie tematy na forum kończą się konfliktem.;/
Proponuję zakopać topór wojenny- fani i anty fani Keiry.
Przecież wszyscy doskonale wiemy, że ani jedna ani druga strona zdania nie zmieni, i za każdym razem będzie drzeć ze sobą koty.;/
Dajcie spokój, te kłótnie do niczego nie doprowadzą!!!
ola.knightley bellucci gratuluję rozsądku.
Nie cierpię tego.
Do autora:
Nie lubisz Keiry??To po co wchodzisz na jej stronkę??Jakaś nowa wersja psychicznego sado-maso?? ;>
Sorka,ale zapomniałam zapytac.
Skoro Keira jest taka beznadziejna,to skąd te wszystkie nagrody dla niej i coraz lepsze opinie krytyków??Nie znają się czy jak??
W żaden sposób nie zakończyło to konfliktu,ale sorka,nie mogłam się powstrzymac ;D
Mnie Keira poprostu denerwuje. Nie lubię sposóbu jej gry, zachowania się przed kamerą, poprostu mnie drażni. I proszę na mnie nie najeżdżać, bo ja nie uwłaczam jej że jest beznadziejną aktorką czy coś takiego...nie potrafiłabym jej ocenić, bo poprostu nie jestem obiektywna. No i zapewne każdy z nas ma takiego aktora czy aktorkę, który bez żadnych racjonalnych powodów nas drażni:]
pozdrówka dla wszystkich;)
Nie zgadzam się z Tobą, ale uwielbiam Cię za wyrażenie swojego zdania w tak kulturalny sposób. :) Każdy z nas ma takich aktorów i ma prawo wyrazic na tym forum swoje zdanie. Już nie raz wjeżdżano na mnie za mówienie o tym, co myślę na temat danego aktora/filmu, że aż przykro się robi, bo tyle jest nietolerancji... Pozdrawiam:*
Nienawidzisz to bardzo mocny wyraz. Czasami lepiej przemilczeć i tego wyrazu nie napisać. Ja nienawidzę głupich, nieprzemyślanych tekstów, pozbawionych sensu i niepodpartych argumentami.
To fakt są kobiety "mniej pociągające". Ale czy ona jest paszczurem?
Hmm dla mnie jest ładna i już sama jej twarz pobudza mój szósty zmysł.
Ma piękną twarz, jej twarz u dołu układa się w lekki trójkąt.