Boże! jak to możliwe, że tak dobry aktor ma 60 miejsce?? A jakaś tam Anna F... (coś tam) ma pierwsze miejsce, i na dodatek pierwszy raz pojawiła sie na liscie?? Napewno emeryci, którzy nie mają co robic glosują na jakąś tam aktprkę, tylko dla urody????????
teraz jest na 20 ale moim zdaniem to nadal za mało ponieważ powinien znajdować się minimum w pierwszej 10. Ale nie ma się co przejmować skoro głosują ludzie tak że w top 10 jest Jerzy Stuhr, a w top 10 filmów Seksmisja. Moim skromnym zdaniem Spacey jest najlepszym aktorem i tyle :P
Fakt 20 mijesce to za mało,strasznie go lubię,powinien być na 3 miejscu za De Niro i oczywisćie genailnym Pacino.
niesamowicie utalentowany aktor o czym swiadcza 2 oskary + tez ze zadedykowal oskara jackowi lemmonowi .
Gdy piszę ten poemat to Kevin jest na 25 miejscu, i jak widzę ten ranking to mi się nóż w kieszeni otwiera.Widziałem z jego udziałem 12 filmów i żaden nie był zły, ku... cojamówię żaden nie był nawet dobry.Wszystkie te filmy są po prostu świetne.Gość jest niesamowity, jego gadka, jego facjata, mógłby zagrać każdego.Mój ulubiony aktor i chyba nie prędko znajdzie się ktoś lepszy.