Król Karol XVI Gustaw

Carl Gustaf Folke Hubertus Bernadotte

powrót do forum osoby Król Karol XVI Gustaw

Dece są Jego poddanymi. A po co oni w ogóle przyjeżdżają do Świdnicy, ja nie rozumiem.

suzi323727

Ziomeczki wyjazd do Sztokholmu. To nie jest smaczne już i zabawne.

suzi323727

Ciekawe po jaką cholerę przyjeżdżają.

suzi323727

Niech sprzedadzą tę chałupę w Świdnicy!!!

suzi323727

WYNOCHA!!! WYNOCHA!!!! WYNOCHA!!!

suzi323727

Wynoście się!!! Sprzedajcie chałupę!!!

suzi323727

Już Erwin Erwin Erwin Erwin. WYNOCHA!!!

suzi323727

WYNOŚCIE SIĘ!!!!! Sprzedajcie mieszkanie tym razem!!!!!

suzi323727

A po cholerę przyjeżdżacie, jak to już NIE JEST WASZ dom!!! Polska po tylu latach jest dla was obojętna więc dlaczego dręczycie ludzi!!!! I stało się, stało się jednak są!!! A jak ci coś brudne to se wymyj!!!

suzi323727

Łatwo się mędrkować, żeby wymyć trudno. Ciekawe gdybyście mieszkali na stałe to za waszą przyczyną wyglądałoby inaczej!!!

suzi323727

Wyjazd stąd!!!

suzi323727

Czułem, że niebawem przyjadą i przyjechali. Miałem nawet przeczucie, ze dzisiaj przyjadą i tak się stało.

suzi323727

OOO w końcu słyszę rozmowę o sprzedaży :) OOOO jak dobrze :)

suzi323727

Wczoraj pieska słyszałem w oknach, dzisiaj już nie. Możliwe, że już ich nie ma. Chociaż im dłużej są i blisko jest wyjazdu tym rzadziej się pokazują. Mi się wydaję nieraz, że ich nie ma. Jednak tym razem chyba pojechali Ten pobyt był (mam nadzieję, że był) najdłuższy od ich wyjazdu na stałe do Szwecji.

suzi323727

Ale się Deciątka wczoraj śmiały. Takie było śmieszne BUAHAHAHAHAHHA Nie mają gdzie na wakacje jechać? Tylko do Świdnicy?! Głąby! Wyjątkowe cymbały, wyjątkowe.

suzi323727

I wizyta 2017 ZAKOŃCZONA!!!! Taka dziwna wizyta była bo tylko słyszałem głosy, nikogo nie widziałem. Tylko starą spotkałem ni stąd ni zowąd podobnie jak rok wcześniej młodą.

suzi323727

Zbieg okoliczności przeszedł trochę na Krzysia. No właśnie, co tylko na mnie. Gdyby to ode mnie zależało oddałbym to coś Krzysiowi, na Niego to by nie wpłynęło a ja żyłbym w spokoju. Kurde, dlaczego wszystko się musi zwalać na mnie.

suzi323727

Samochód z literką S już stoi zaparkowany na Lelewela,a 29 czerwca były pootwierane okna i się zastanawiałem, czy przyjechali bo ani ich nie widziałem ani nie słyszałem.

suzi323727

Ale tego nie ma dziada o tyle dobrze.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem