ona jest brzydka, tzn te jej dziwne oczy wszystko psują czy ona nie ma zeza przypadkiem?
jeśli tak to powinna to leczyć
Ma lekkiego zeza, ale szczerze gdybym o tym nie przeczytała to bym o tym nie wiedziała. Według mnie nie jest aż taka brzydka jak to tutaj opisałeś/aś.
Nic nie powinna, to wyłącznie jej sprawa (: Ja też zeza nie zauważałem, a ona widocznie dobrze się z nim czuje, skoro nie chce nic z tym robić.
Oo, jakież to szczęście, że Ty jesteś na tyle szlyczna, żeby tak jawnie krytykować inne kobiety :)
wcale nie jest taka brzydka! bez przesady!
"nie jest taka brzydka", według mnie nie jest w ogóle brzydka. Ma specyficzną urodę i mi, jako facetowi, bardzo się podoba. Ocena urody jednej kobiety przez inną (np. Daria567) jest co najmniej nie obiektywna ;) I żadnego zeza u niej nie widzę.
Ma lekkiego, ma; aczkolwiek uwazam, że w niczym jej to nie przeszkadza i urody nie ujmuje. Jest przynajmniej bardzo oryginalna i charakterystyczna :)
nie chodzi tutaj o mnie, ja tylko wyraziłam swoją opinie bo jej "charakterystyczny układ oczu" zwrócił moją uwagę naprawdę nie chciałam tutaj jej urazić, ja nie twierdze że jestem "szlyczna" i dlatego mam prawo krytykować innych po prostu napisałam to co myślę, następnym razem nie będę aż tak szczera z koro innym to przeszkadza.
A co jej wzrostem jest nie tak? Minoque, Longoria, Aguilera (może już nie teraz, ale kiedyś), Shakira... wszystkie mają poniżej 160cm i są chodzącym seksapilem ;)