Kristen BellI

Kristen Anne Bell

7,7
13 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Bell

ona jest brzydka, tzn te jej dziwne oczy wszystko psują czy ona nie ma zeza przypadkiem?
jeśli tak to powinna to leczyć

Daria567

Ma lekkiego zeza, ale szczerze gdybym o tym nie przeczytała to bym o tym nie wiedziała. Według mnie nie jest aż taka brzydka jak to tutaj opisałeś/aś.

Daria567

Nic nie powinna, to wyłącznie jej sprawa (: Ja też zeza nie zauważałem, a ona widocznie dobrze się z nim czuje, skoro nie chce nic z tym robić.

Daria567

Oo, jakież to szczęście, że Ty jesteś na tyle szlyczna, żeby tak jawnie krytykować inne kobiety :)
wcale nie jest taka brzydka! bez przesady!

popkowata

"nie jest taka brzydka", według mnie nie jest w ogóle brzydka. Ma specyficzną urodę i mi, jako facetowi, bardzo się podoba. Ocena urody jednej kobiety przez inną (np. Daria567) jest co najmniej nie obiektywna ;) I żadnego zeza u niej nie widzę.

lauti

Ma lekkiego, ma; aczkolwiek uwazam, że w niczym jej to nie przeszkadza i urody nie ujmuje. Jest przynajmniej bardzo oryginalna i charakterystyczna :)

popkowata

nie chodzi tutaj o mnie, ja tylko wyraziłam swoją opinie bo jej "charakterystyczny układ oczu" zwrócił moją uwagę naprawdę nie chciałam tutaj jej urazić, ja nie twierdze że jestem "szlyczna" i dlatego mam prawo krytykować innych po prostu napisałam to co myślę, następnym razem nie będę aż tak szczera z koro innym to przeszkadza.

Daria567

brzydka nie raczej przeciętna i za niska

CelineMarie

A co jej wzrostem jest nie tak? Minoque, Longoria, Aguilera (może już nie teraz, ale kiedyś), Shakira... wszystkie mają poniżej 160cm i są chodzącym seksapilem ;)

Daria567

Ma zeza, ale mi to nie przeszkadza. Może nie jest piękna ale przecież nie musi. Jest po prostu zwyczajna. W końcu ma być dobrą aktorką, nie musi powalać wyglądem.