Moim zadaniem aktorka z niej jest okropna. W filmach gra beznadziejnie i w ogóle wielkie
z niej beztalencie :/ Nie rozumiem czemu wszyscy robią wokół jej osoby tyle szumu. Nie
dosyć, że jej gra aktorska jest do niczego to jeszcze nie można pochwalić ją za ładny
wygląd. Jest dużo gwiazd które stały się sławne bo są ładne, albo dobrze grają. Ona nie
posiada ani ładnej twarzy, ani nie potrafi dobrze grać. Nie wiem gdzie Wy macie oczy!
Moim zdaniem to jest jedna z najgorszych aktorek młodego pokolenia.
to dziwne bo wiele osob uwaza ja za jedna z lepszych aktorek młodego pokolenia, dostała dobre recnzje m.inza the runaways, WTTR, i nie mozna powiedziec ze jej gra jest doniczego, ładny wyglad, Kristen jest ładna , nie jest klasyczna pieknością, ale ale ma nietuzinkowa urodę, i swietne wyczucie stylu. Co do "gwiazd które stały się sławne bo są ładne" to np. kogo masz na mysli, bo jak dla mnie co to za sława dzieki urodzie, bycie celebrytą , znana z tego ze...jest się znana, "gdzie wy macie oczy"- nie kazdy musi lubic tych samych aktorow, czy podziwiac ich role itd, ale po co od razu z takim tekstem...
Zauważ co powiedziałam na początku "Moim zdaniem" ja Ci nie narzucam mojego zdania prawda? To jest strona o aktorach. Ja wyraziłam tutaj tylko swoje zdnie. Uważam, że aktorki które zaszły na szczyt dzięki urody są. Wiem nie jest ich wiele, ale są takie przypadki. Nie miej mi za złe, że powiedziałam: 'Gdzie wy macie oczy". Jeżeli Cię uraziłam to bardzo przepraszam, nie chciałam tutaj ciebie czy jej fanów obrażać. Ja po prostu wyraziłam się niepochlebnie na temat Kristen i nie miałam na celu obrażnia jej fanów.
alez ja sie nie czuje obrazona, i tez wyraziłam swoje zdanie, pomimo, że cenie w niej to ze się nie zmienia, jest wierna sobie, i swojemu stylowi, ma w nosie caly ten hollywoodzki blichtr, to przyznaje ze miała w swojej karierze kilka nieudanych ról, m.in,mroczne dziedzictwo, czy adventureland, a jakie to sa aktorki "ktore zaszły na szczyt dzieki urodzie"?bo poprzednio nie od. tylko znow powtorzyłas ze takie sa
Hmm jakie aktorki? Co do tych aktorek to tylko i wyłącznie moje zdanie, ale są to między innymi Megan Fox. Nie chcę tu o niej pisać, ale skoro pytałaś to podałam Ci przykład.
Megan zabawne, no w sumie dzieki urodzie stała sie znana osoba (a może raczej wyzywajacemu zachowaniu)jak dla mnie jej uroda nie jest zachwycająca, ale innym moze sie podobac, ale zadna z niej aktorka, najlepsza aktorska rola, to teledysk Eminema i Rihanny a poza tym nic ciekawego nie zaprezentowała
No właśnie! NIe podoba mi się jej gra i urodę ma przeciętną i mimo wszystko ludzie uważają, że ona jest piękna :/ Dla mnie ona nie jest najpiękniejsza, ale to właśnie dzięki wyglądowi stała się sławna.
bo piękno to pojęcie wzgledne:-) Kristen ma o wiele wiecej rol aktorskich i to dobrych, ale nie chce ich porownywać, bo oby dwie sa całkowicie inne,ale duza przesada jest pisać o kims ze jest beztalenciem. Krsiten była znana już przed zagraniew w zmierzchu, oczywiscie nie na taka skale jak teraz, ale to normalne, gdy film staje sie takim hitem, robi się szum wokol aktorow
To Twoje zdanie. Ja uważam, że Kristen nie nadaje się na aktorke, moim zdaniem gra sztucznie. Jakoś nie sądzę, że gruba przesada z tym beztalenciem, ja tak uważam i zdania jak na razie nie zmienię.
nie nadaje się na aktoke a jednak od wielu lat nia jest, gra sztucznie czyli jak niby?nie ma co uzywać słowa beztalencie bo kompletnie sie tu nie nadaje w takim kontekscie, niby beztalencie to ja się pytam dlaczego ma dosc imponujaca filmografie, skoro taka beznadziejna,
No właśnie ja się też pytam (?)
Rzygać mi się chce jak inni piszą ze ona jest beztalenciem....
osiągnij ZuZuu to co on a uważaj by ciebie tak ktoś nie oceniał,