Moim zdaniem to na tym forum piszę same dzieci np.jest głupia,nie umie grać itp.
Kristen Stewart jest rewelacyjną aktorką,ponadto pomimo tak młodego wieku,ma już tyle filmów na koncie.
Najbardziej spodobała mi się w filmie Posłańcy,zagrała fantastycznie,większość dobrych aktorów nie zagrało by tak jak ona,więc ją podziwiam a nienawidzę czytać forum gdzie oceniacie ją po Zmierzchu bo większość tylko tam ją zobaczyła,więc radzę obejrzeć Azyl lub Posłańcy to myślę że większość zmieni zdanie,do cholery.
według mnie też jest fantastyczną aktorką chodź niektórzy pewnie widzieli ją tylko w "Zmierzchu" i już ją oceniają, przecież dziewczyna musi upodobnić się do osoby którą gra
sorry ale wg autorki wątku jest ona `fanatystyczną` aktorką nie fantastyczną za jaką ją uważasz i powiązałaś tym swoje myśli. ;)
Widziałam twój blog Domish. Jest naprawdę przerażający. Jak ja czegoś nie lubię(filmy, aktorzy) to aż tak bardzo tym się nie szczycę. Tak dokładnie opisałeś Zmierzch jakbyś go kochał, ale jak trochę tego przeczytałam to doszłam do wniosku ,że starasz się na siłę przekonać ludzi do tego aby znienawidzili ten film jak ty.
Jak ty możesz takie ochydztwo mieć na swoim blogu(zdjęcia ze Zmierzchu)?<ironia> Ja bym na twoim miejscu tego nie robiła.<ironia> Osobiście też nie lubię jakichś filmów i aktorów ale jakoś nie umieszczam ich na rożnych blogach itp. i nie staram się na siłę przekonywać innych ludzi aby tak samo jak ja ich "nie trawili".
Wiem,że nie jestem w temacie ale po prostu musiałam to napisać jak zobaczyłam, co Domish wypisuje na swoim profilu. I już tu nie chodzi o niechęć do filmu, ale zakładanie tak głupawego tematu na blogu. Niektórym jak widać nie wystarcza już wypisywanie głupot na forum ale muszą utrwalić na dłużej swoje racje.
Jestem pewna, że teraz wiele osób, zwłaszcza Domish zjedzie po mnie ale nie przejmuję się tym...
Domish widać że to jakaś najechana gówniara patrz na awatar i nick! Jezu... dzieci do lat 17 powinny mieć zakaz używania internetu
'Kristen Stewart jest rewelacyjną aktorką,ponadto pomimo tak młodego wieku,ma już tyle filmów na koncie. '
hahahaha!
ale uogólniacie ;] Mam poniżej 17 i gra Kristen wg mnie jest fatalna, sztuczna, apatyczna (ogladałam z nią film "posłańcy" ten pożal się Boże "zmierzch" i "ucieczka w milczenie")Tak więc prędzej już bym zrobiła selekcję na filwebie, usunąć fanki Miley Cyrus i Pattinsona! :D
Latarina sama jesteś zjechaną gówniarą,nie podoba ci się coś ? lepszego nie masz,tak bardzo się napaliłaś ? To wiem o tym,dlaczego więc masz net ? 13 latka,zjebana na maksa.Pozdrawiam pomyłki genetyczne takie jak domish czy latarina,żal wam dupę ściska :)
`Latarina sama jesteś zjechaną gówniarą,nie podoba ci się coś ? lepszego nie masz,tak bardzo się napaliłaś ? To wiem o tym,dlaczego więc masz net ? 13 latka,zjebana na maksa.Pozdrawiam pomyłki genetyczne takie jak domish czy latarina,żal wam dupę ściska :)`
Pozdrawiamy również. A żal nam tak dupę ściska ze aż nas bolą pośladki. ;)
Latarina jak widać to jesteś tempa,sama się do tego przyznałaś.
Nic więcej nie ma do powiedzenia.
Pozdrawiam :)
Do Domish twoje komentarze są bezsensowne,a ja po prostu źle napisałam i tyle,nie masz się do czego przyczepiać ? sorry,ale ja nie jestem "13 latkom" ale ty na moje oko tak.
Idż na forum Kubusia Puchatka.
`Do Domish twoje komentarze są bezsensowne` kolejna której się nie podobają, buuu ;(
`a ja po prostu źle napisałam i tyle` ojejuniu
`nie masz się do czego przyczepiać ?` zapewne by się coś znalazło. ;d
`sorry,ale ja nie jestem "13 latkom" ale ty na moje oko tak. ` no dobra 14, przepraszam. a tak w ogóle okulista czeka ;)
`Idż na forum Kubusia Puchatka.`
a idŻe, wolno mi. Kubuś Puchatek da mi miodku. ;)
Hahhaha nie no tak wiesz. Schlebiasz mi bo jestem o 10 lat starsza , ale do 13 roku życia chętnie bym się wróciła:) Dziękujemy ci za odmłodzenie nas:) Pozdrawiam
Jasne,dla twojej wiadomości mam 19 lat i proszę nie rozśmieszaj mnie.
Nie musisz dodawać sobie 10 lat więcej.Pozdrawiam :)
Nie żartuj. Masz 19 lat, a Twoim ulubionym filmem jest "H2O wystarczy kropla"? Moja 10-letnia siostra się tym zachwyca.
Wśród Twoich ulubionych filmów nie zauważyłam chyba ani jednej ambitniejszej pozycji.
To tłumaczy, dlaczego tak podoba Ci się Kristen Stewart, która jest sztuczna i sztywna.
Sorry,akurat to dodała moja siostra i nawet nie zauważyłam tego,
Nie podoba mi się,po prostu fajnie zagrała i tyle.
Każdy winny się tłumaczy ;]
I w Polsce mówimy "przepraszam", a nie "sorry". Tak to możesz w Ameryce.
"oceniacie ją po Zmierzchu bo większość tylko tam ją zobaczyła"
Szczerze mówiąc gdybym ja np zobaczyła i oceniała jej gre po jednym filmie moja ocena jej gry aktorskiej bylaby zdecydowanie lepsza. Im wiecej filmów z nią ogladam tym bardziej przekonuje sie jak kiepska jest. Wiecznie ma ta sama mine, wiecznie wyglada jakby sie nacpała albo nie spała 5 dni, wiecznie ma otwarte usta, ogolnie mowiąc- ciagle wyglada tak samo i ma zerowa mimike. Gdy posili się już na jakiekolwiek emocje sa lekko mowiac "przesadzone"
Po 1 to jest moje subiektywne zdanie, obserwacje, napewno nie powtarzam po kims bo nie wiem co.. bo tak jest "modnie".. Po 2 skoro duzo ludzi tak pisze to moze warto by bylo sie zastanowic czy faktycznie tak nie jest? radzilabym niektorym spojrzec troche bardziej obiektywnie na swoich ulubiencow bo niektorzy sa tak zaslepieni ze nie widza oczywistych rzeczy.
Ja również bardzo lubię Kristen. Obejrzałam, sprawdzę, 12 filmów, w których grała. Naprawdę lubię oglądać filmy, w których gra, mam wrażenie, że jest zaangażowana w każdą swoją postać. Gdyby nie była naprawdę niezłą aktorką, nie miałaby na koncie już aż tylu filmów, a przecież lat ma dopiero 19. Według mnie zalicza się do grona najlepszych aktorek młodego pokolenia.
Poza tym jak na osobę żyjącą w LA, dorastającą w tym całym "szoł biznesie", wydaje się być naprawdę normalną dziewczyną.
"dzieci do lat 17 powinny mieć zakaz używania internetu"
Yhm, jedno mi tylko powiedz - ile lat temu skończyłaś 17 lat? :)
warto tez dodac ze w wiekszosci (jak nie we wszystkich) sa to głowne role a nie drugoplanowe czy małe epizody jak to ma miejsce u Stewart
,,Yhm, jedno mi tylko powiedz - ile lat temu skończyłaś 17 lat? :)''
Tak! Dla twojej informacji. Dlatego też tak pisze, ponieważ dać dzieciom internet to właśnie widać co z tego wychodzi, chociażby na twoim przykładzie:)
wiek nie jest wyznacznikiem czyjejś głupoty czy dojrzalosci.. znajdziesz miliony durnych nastolatków jak i dwudziesto, trzydziestolatkow itd
Jezu... jestem dzieckiem, bo nie lubię Kristen. śmieszne xD A jak ją kocham, to jestem superdorosła. Interesująca teoria.
gdzieś ty się podziewała, to forum zrobiło się nudne bez ciebie ;dd
zajął je kolega, który myśli, że jest kozakiem ;D
oj tak, niektórzy to tylko głupawo kozaczą.w takiej sytuacji nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.ehh
sami mówiliście że jestem kozakiem, więc przy kozaczyłem znajomością rodzimego języka. ;p
people are brutal
no tak, ale jak jesteś taki kozak to chociaż nie kopiuj moich wypowiedzi. `kozakiewiczka` to wymysliła czyt. ja. ;dd
nadal uważam, że to dupna nazwa. ;d
everybody lies- kurna kocham Hugh'a ;DD
a ja `people are brutal`. ;( taki z ciebie kozak, a zwalasz ;D