Duzo osob krytykuje ja nie slusznie tylko za sage zmierzch.To dobra aktorka ,ktora wstapila takze w innych filmach.
zgadzam sie , sory ale nie powinno sie oceniac aktora przez jeden film , zreszta w zmierzczhu tez nie grala zle, ogolnie umie sie wczuc w sytuacje , i nie jest tak jak wszyscy mowia "płytką laską która zdobyła sław przez film dla nastolatek"
Ja też miałam okazje zobaczyć więcej niż "zmierzch" i wciąż sądzę, że jest słaba. Jest ładna i ma w sobie coś ciekawego, ale jak już stwierdziło przede mną 10000000 osób: ma wciąż tą samą minę i aktorka z niej marna, zachowuje się jakby ciągle grała w jednym i tym samym filmie. Porównajcie sobie - Johnny Depp ( najwyższa półka) - w każdym filmie pokazuje swoje inne wcielenie, czasami nawet ciężko się zorientować, że to faktycznie on. To jest właśnie DOBRY aktor. Ona wciąż gra siebie, nic nie wnosi.
Ja uważam,że Depp jest o wiele słabszy od DeNiro. Są przecież w podobnym wieku (tak jak Stewart i Depp) więc można ich porównywać.
W podobnym wieku? 20 lat to całe pokolenie, DeNiro mógłby być jego ojcem. Obaj są wspaniali, ciężko mi ich porównywać , wybierają zupełnie inne role. Zupełnie nie rozumiem jakie to ma odniesienie do Steward.
"Porównajcie sobie - Johnny Depp ( najwyższa półka) - w każdym filmie pokazuje swoje inne wcielenie, czasami nawet ciężko się zorientować, że to faktycznie on. To jest właśnie DOBRY aktor. Ona wciąż gra siebie, nic nie wnosi."
Depp (1963) Stewart (1990). Różnica wieku między Deppem a Stewart jest większa niż między De Niro(1943) a Deppem. Skoro więc chcesz robić tego typu porównania to bądźmy konsekwentni i róbmy tak z każdymi aktorami.
Masz racje, ale równie dobrze ja mogłabym powiedzieć, że od De Niro jeszcze lepszy jest Al Pacino, ale nie o to mi chodziło. Chodziło mi po prostu o przykład, nic więcej ;)
No tak, ale bierzmy przykłady, które można porównać, ot chociażby Dakota Fanning.
Co do DeNiro i Pacino... Oboje są fenomenalni. Praktycznie są na równi jeśli chodzi o warsztaty aktorskie, niemniej jednak Pacino jets bardziej lubiany. Stąd tak wysokie miejsce w rankingu :)
Też uważam, że obaj są świetni chodziło mi o to, że można tak porównywać w nieskończoność, a ile osób tyle opinii :) A jak już mówimy o Dakocie, to Kristen nie może się z nią równać, Fanning mając 7 lat grała lepiej niż Kristen obecnie.
No więc właśnie. Skoro więc porównujemy kogoś do Stewart by udowodnić jej brak talentu aktorskiego to róbmy to dobrze. Mniej więcej w jej granicy wiekowej;P Tylko o to mi chodziło.
Kristen nie jest dobrą aktorką, ale może z czasem się to zmieni. Zobaczymy jak będzie miało około 30. Może nie będzie, robiła tych swoich dziwacznych min, i nie będzie miała otwartych ust. Wątpie w to.
ludzie czemu wy się dziwicie. Panienka ma rodziców pracujących w tej branży, więc nie musi posiadać talentu aktorskiego. Ma "plecy" :)
A kto tu się dziwi?! Toć ona wygląda na taką;)
I jak w moim ostatnim poście - "Ja ją krytykuję za całokształt (na koncie mam 8 obejrzanych z nią filmów)!!"