Mi ona sie podobala na koncu filmu. Gdzie wreszcie sie usmiechnela. To wygladalo tak serdecznie. Ze az sama sie usmiechnelam. Na razie definitywnie jej nie skreslam . Czekam na welcome to the Rileys. :))
akurat w tym filmie pokazała że jednak jest dobra aktorką, tez czekam na Welcome... ale zapewne nie bedzie w Polsce ,jka dla mnie to Stewart nie popisała się w adventureland
Tak. Ale Welcome pewnie bedzie na necie z napisami. :) Film z Cyrus tez nie byl w polskich kinach i przetlumaczyli.
Warto, warto... Suzie Quatro i The Ruanways to już legendy.. A sama Joan Jett.. mmm ^^
O tak końcówka filmu była najlepsza. Rozmowa Joan z Cherie. I ten uśmiech Kristen.. Bardzo pozytywny motyw w filmie..
mnie też się bardzo podobała, sądzę nawet, że to jej nalepsza postać obok roli georgii w the cake eaters... zresztą kogo miałaby zagrać lepiej jak nie swoją idolkę? :)
the runaways warto zobaczyć choćby właśnie dlatego by się przekonać co do gry kristen i wciągnąć się w tą ostrą, rock 'n' rollową historię.
Ja myślę, że ona jest całkiem dobrą aktorką. Po Zmierzchu uznałam, że jest beznadziejna, ale zmienilam o niej zdanie po tym jak zagrała Joan Jett :) Niewiarygodne jak jeden film może sprowadzić aktora na gorszą scieżkę i przez jeden film można stracić dobre zdanie. Myślę, że jeszcze nie raz (mam nadzieję) zagra porządnie w dobrym filmie.
Tak, tak. Jako Joan Jett świetnie. W zmierzchu mi nie przypadła do gustu wiec nie spodziewałam się że przyćmi Dakotę. Nawet fajnie zagrała
Problem w tym,ze to Dakota przycmila Kristen. Bylo z nia wiecej scen. I zagrala lepiej.