Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Podobała mi się ona jako postać Joan Jett w The Runaways.

użytkownik usunięty
wandzia93

Mi ona sie podobala na koncu filmu. Gdzie wreszcie sie usmiechnela. To wygladalo tak serdecznie. Ze az sama sie usmiechnelam. Na razie definitywnie jej nie skreslam . Czekam na welcome to the Rileys. :))

akurat w tym filmie pokazała że jednak jest dobra aktorką, tez czekam na Welcome... ale zapewne nie bedzie w Polsce ,jka dla mnie to Stewart nie popisała się w adventureland

użytkownik usunięty
sonnenEW

Tak. Ale Welcome pewnie bedzie na necie z napisami. :) Film z Cyrus tez nie byl w polskich kinach i przetlumaczyli.

zapewne tak the runaways tez był tłumaczony bo jak zwykle w Polsce nie wyswietlali,

użytkownik usunięty
sonnenEW

szkoda. ;) bo film mi sie podobal.

a no szkoda niestety duzo fajnych filmów nie wchodzi na nasze ekrany:-( dobrze że jest internet

użytkownik usunięty
sonnenEW

cale szczescie. :))

nom:-) faktycznie swietna ta koncówka the runaways, ogólnie zarabisty film

użytkownik usunięty
sonnenEW

Muzyka w tym filmie jest zajebiaszcza. :D.

użytkownik usunięty

nie wiem, nie widziałam, nie słyszałam

naprawde warto o ile ktoś lubi taki rodzaj muzyki:-)

sonnenEW

Warto, warto... Suzie Quatro i The Ruanways to już legendy.. A sama Joan Jett.. mmm ^^
O tak końcówka filmu była najlepsza. Rozmowa Joan z Cherie. I ten uśmiech Kristen.. Bardzo pozytywny motyw w filmie..

wandzia93

mnie też się bardzo podobała, sądzę nawet, że to jej nalepsza postać obok roli georgii w the cake eaters... zresztą kogo miałaby zagrać lepiej jak nie swoją idolkę? :)
the runaways warto zobaczyć choćby właśnie dlatego by się przekonać co do gry kristen i wciągnąć się w tą ostrą, rock 'n' rollową historię.

wandzia93

Ja myślę, że ona jest całkiem dobrą aktorką. Po Zmierzchu uznałam, że jest beznadziejna, ale zmienilam o niej zdanie po tym jak zagrała Joan Jett :) Niewiarygodne jak jeden film może sprowadzić aktora na gorszą scieżkę i przez jeden film można stracić dobre zdanie. Myślę, że jeszcze nie raz (mam nadzieję) zagra porządnie w dobrym filmie.

Zuzanna3339

no tak nietsety wiekszosc ocenia ja na podstawie sagi

wandzia93

Tak, tak. Jako Joan Jett świetnie. W zmierzchu mi nie przypadła do gustu wiec nie spodziewałam się że przyćmi Dakotę. Nawet fajnie zagrała

użytkownik usunięty
_Magnum

Problem w tym,ze to Dakota przycmila Kristen. Bylo z nia wiecej scen. I zagrala lepiej.

użytkownik usunięty

Bo Dakota w ogóle lepiej gra. Choć Kristen też jest dobra. :)

użytkownik usunięty

Tak,Dakota gra lepiej.

no tak lepiej gra ale przeciez głownie Carrie śpiewała więc wiecej było postaci ktora grała Fanning

użytkownik usunięty
wandzia93

Zagrała całkiem nawet, ale sam film... Bez wyrazu:P