Szczególnie polubiłam ją za rolę w Edgemont, ale w Tajemnicach Smallville i Eurotrip też była świetna. Ma bardzo ciekawą, niezwykłą urodę, wdzięk i talent. Szkoda, że nie została doceniona i na swoim koncie ma tak mało ról. Czekam na nowe filmy z jej udziałem.
Masz racje, jej uroda jest bardzo niezwykla ale chcialbym ja zobaczyc bez makijazu ;) I mysle tez ze jest utalentowana aktorka, chociaz nie zgadzam sie ze nie zostala doceniona. Chyba poprostu nie miala szansy sie wykazac, grala w jednym serialu, teraz gra w Smallville, moze kiedy skonczy z serialami i zacznie przyjmowac oferty do roznych filmow to wtedy zobaczymy co naprawde potrafi :) A to moze zdazyc sie juz niedlugo bo niedawno czytalem ze Kristin chce odejsc ze Smallville i rozwijac sie dalej. Miejmy nadzieje ze zobaczymy ja w jakims dobrze wyprodukowanym filmie. Pozdrawiam
O tak, ja również bardzo chciałabym zobaczyć ją w jakimś dobrym filmie w jednej z głównych ról. Myślisz, że ona takich ofert nie dostawała czy je odrzucała?
Mysle, ze raczej odrzucala takie oferty chociaz sam nie wiem bo nie znam jej osobiscie ;P W kazdym razie serial bardzo absorbuje, praktycznie codziennie jest sie na planie i robi sie kolejny odcinek i tak bez konca, jedyna przerwe maja miedzy sezonami. Dlatego raczej odrzucala oferty wystepowania w filmach zeby dalej byc Laną ze Smallville i nie zawiezc fanow tego serialu. Zobaczymy jak sie to dalej potoczy, mozliwe ze w nadchodzacym sezonie serialu z Laną cos sie wydarzy i Kristin bedzie mogla zakonczyc ten etap w zyciu.
Co zrobi? Zmądrzeje ;) Urodę/Makijaż ma świetną ale nie jestem przekonany co do jej talentu ale to może kwestia tego, że oglądałem tylko to co było puszczane na TVNie czyli chyba do 4 sezonu, który teraz trwa...