Kristin Kreuk

Kristin Laura Kreuk

7,1
2 540 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristin Kreuk

Muszę poruszyć tu temat Smallville...
Czy jakimś cudem zna ktoś zakończenie Smallville...
Raczej chodzi mi oto czy Lana będzie z Clarkiem ? ...
Jak czytałem streszczenia kilku odcinków z 6 sezonu to dowiedziałem się że... Lana weźmie ślub z Lexem... Mam nadzieję że do tego nie dojdzie... Jeśli ktoś wie a szczerze wątpie, niech mi napisze jak to się kończy... BŁAGAM !!!

Marrat

No właśnie Lana wyszła za Lexa, ale tylko dlatego, że Lionel zagroził, że jeśli tego nie zrobi, to on zabije Clarka (Lana w końcu zna sekret Clarka, Lionel też). A co do Lany i Clarka, to mam wątpliwości czy będą razem, to wszystko co przeszli, Lana jest w ciąży z Lexem (na razie, to się może zmienić). Ale różnie może byc, ja ze swojej strony trzymam kciuki za Clarka i Chloe.

loca_2

To nie jest zbyt dobra wiadomość, ale dzięki za odpowiedź...
Mam mam nadzieję że "rozwód" jest już drodze... :)

Marrat

Lana już poroniła, czyli nie urodzi dziecka Lexa ....zobaczymy co będzie dalej :D

Raven_34

...a o co chodziło z tym dzieckiem i dlaczego było takie "niezwykłe" ?

Marrat

nie chce was dolowac ale na koncu serii 6 lana ginie w samochodzie pod ktory byla podlozona bomba

junior

kurcze powaznie? a mialam wlasnie takie mysli ze moze ja usmierca zeby Clark zakochal sie w koncu w Lois

Happily_ever_after

Ja jestem za tym żeby Lex był z Chloe:) Lana z Clarkiem.
pozdrawiam

Allison

Lana nigdy nie była w ciąży z Lexem. Tak naprawdę Lex ja oszukał (to była mistyfikacja).
Jeśli chodzi o jej śmierć to możliwe że wskoczyła do tej białej cieżarówki, a nie do auta, żeby upozorować wypadek...
Mam taka nadzieję bo chciałabym by była z Clarkiem - oni do siebie pasują!
nie wyobrażam sobie Clarka z Lois , nie lubie jej, nie pasuje mi na jego miłosć.
Clark od zawsze kochał Lane a Lana jego, nawet dla jego dobra się poświęciła, a on wielokrotnie ją ratował z miłości więc czemu nie mogą być razem??!!
muszą...!!

Marrat

pod koniec 6 serii Lana niby ginie, ale wiadomo jest, że nazwisko Kristin znajduje się na liście aktorów na sezon 7, także Lana napewno nie zginęła, tylko rzeczywiście wskoczyła do tej białej ciężarówki :)
a teraz kiedy Clark powiedział jej (w końcu po 6 seriach), że jest kosmitą wszystko powinno być na dobrej drodze ...
prawdą jest jednak również to, że producenci nie wynegocjowali jeszcze kontraktu z Kristin... i dlatego żyję w pełnym napięciu... w najgorszym razie Lana po prostu zniknie z listy- w co głęboko wątpię, gdyż połowa ludzi, która ogląda Smallville robi to z powodu obecności w nim Kristin Kreuk... także pozdrawiam!

Guslav

Ej sorry wiadome będzie że bedzie z Lis przecież superman był z Lois:D

sara137

Właśnie to mnie dobija... Tak bardzo bym chciał aby Clark i Lana byli na końcu razem, a jednak nic z tego... przyszłość jest juz znana... :( kiepska przyszłość trzeba dodać...

Marrat

6 sezon hmyy poslubi lexa ale na to juz wszyscy odpowiedzieli.lana niby ginie ale jest w 1 odcinku 7 sezonu na koncu odcinka.jest w chinach uktywa sie.ale mozliwe ze jest klonem bo takie sa domysly.poczekamy na nastepne odcinki 7 sezonu to sie dowiemy.(dla jasnosi lana sie ukrywa bo zostawila lex(wiadomo z jaiego powodu albo z czyjego))