Kristin Kreuk

Kristin Laura Kreuk

7,1
2 540 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristin Kreuk

dziewczyna sliczna

użytkownik usunięty

i miło ze ma fana , który tworzy jej strone. tylko nie objekt a obiekt i niepotrzebne te wóżby na końcu.

no tak
bo to przecież nie wróżby tylko prawda :-D

użytkownik usunięty

swoją urodą bije grubodupną lopez czy inne nachalnie promowane gwiazdy....ale powiem że nawet coś tam grać potrafi....wogóle ten Smalville to fajny serialik był....przyjemnie sie go oglądało...

użytkownik usunięty

Jest naprawdę śliczna!Nie ma ładniejszej aktorki.

to prawda jest śliczna, ale są ladniejsze aktorki np. Elizbath Hurley albo Krista Allen

Vito

Dla mnie pobija wszystkie aktorki no może jest na równi z Joli obie są oprostu śliczne...

benny_blanco

mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
error

super sliczna i slodka dzieweczka, zagrac potafi i to jak, zgadzam sie ze nie ma ladniejszej aktoreczki jest taka niewinna.

P.S: Trzeba pojechac do Vancouver zeby ja poznac.

użytkownik usunięty
error

super sliczna i slodka dzieweczka, zagrac potafi i to jak, zgadzam sie ze nie ma ladniejszej aktoreczki jest taka niewinna.

P.S: Trzeba pojechac do Vancouver zeby ja poznac.

użytkownik usunięty

To chyba pojedziemy razem,bo mam zamiar,jakąś zrzutę trzeba zrobić :)

użytkownik usunięty

Tjjaaa, chętnie sie dołączę i dam pare grosza ;-)

Szczerze ja też z wielką przyjemnościa bym pojechał.... już zbieram pieniądze :))))

Kristin K jest według mnie najpięniejszą istotą jaką znam!! Jest dla mnie ideałem kobiety. Szkoda że zagrała na razie w tak niewielu filmach ale miejmy nadzieję że to w krótce sie zmini.

Pozdrawiam wszystkich polskich fanów Kristin Kreuk

P.S. jest naprawde boska!!

użytkownik usunięty
wiewiurdp

Ja nie wiem ona chyba z nieba spadla:D jest zamocna, tylko zeby nie przestala grac w smallville:P

użytkownik usunięty

tez sie chetnie dolacze dajcie znac jak bedziecie jechac :)

dziewczyna ladna nawet mozna okreslic ja jako PIEKNA ale czy najpiekniejsza ja tam bardziej popieram CLOE

ps. Brat Ireth:)

TOĆ TO JEST ANIOŁ !!!! SYMBOL KOBIECOŚCI, SEXU I KULTURY, NIE MA CO DYSKUTOWAĆ JEST NAJPIĘKNIEJSZA NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!! KOCHAM JĄ 10\10.

Szajba

A ja myślałem że jestem jedyny:) Popieram przedmówcę.

No to czuje że trochę się nas nazbiera ;) był bym zapomniał ja też się dołączam :D

Kristin jest doprawdy śliczna i słodziutka. =) Z radością przytuliłbym ją do siebie.