i miło ze ma fana , który tworzy jej strone. tylko nie objekt a obiekt i niepotrzebne te wóżby na końcu.
swoją urodą bije grubodupną lopez czy inne nachalnie promowane gwiazdy....ale powiem że nawet coś tam grać potrafi....wogóle ten Smalville to fajny serialik był....przyjemnie sie go oglądało...
super sliczna i slodka dzieweczka, zagrac potafi i to jak, zgadzam sie ze nie ma ladniejszej aktoreczki jest taka niewinna.
P.S: Trzeba pojechac do Vancouver zeby ja poznac.
super sliczna i slodka dzieweczka, zagrac potafi i to jak, zgadzam sie ze nie ma ladniejszej aktoreczki jest taka niewinna.
P.S: Trzeba pojechac do Vancouver zeby ja poznac.
Szczerze ja też z wielką przyjemnościa bym pojechał.... już zbieram pieniądze :))))
Kristin K jest według mnie najpięniejszą istotą jaką znam!! Jest dla mnie ideałem kobiety. Szkoda że zagrała na razie w tak niewielu filmach ale miejmy nadzieję że to w krótce sie zmini.
Pozdrawiam wszystkich polskich fanów Kristin Kreuk
P.S. jest naprawde boska!!
Ja nie wiem ona chyba z nieba spadla:D jest zamocna, tylko zeby nie przestala grac w smallville:P
dziewczyna ladna nawet mozna okreslic ja jako PIEKNA ale czy najpiekniejsza ja tam bardziej popieram CLOE
ps. Brat Ireth:)
TOĆ TO JEST ANIOŁ !!!! SYMBOL KOBIECOŚCI, SEXU I KULTURY, NIE MA CO DYSKUTOWAĆ JEST NAJPIĘKNIEJSZA NA ŚWIECIE !!!!!!!!!!! KOCHAM JĄ 10\10.