Moim zdaniem jej wygląd strasznie się pogorszył. Jeszcze 2002 - 2005 wyglądała pięknie, teraz zrobiła się chuda i taka - dziwna...
Dokładnie, sam miałem to napisać. ;) W pierwszych sezonach Smallville wyglądała pięknie, a potem już tylko gorzej.
o czym wy piszecie, podobno kobieta im starsza tym lepsza. Tak jest z winem i niektórzy porównują kobietę do wina, Zresztą w Tajemnicach.... miała o 10 lat mniej jak zaczynała a teraz już nie wygląda na dzieciaka tylko prawdziwą dojrzała kobietę i tyle... Kobieta wam to mówi :-D
Mam pytanie czy ona ma jakichś azjatyckich przodków? Ma takie specyficzne rysy twarzy i te oczy............
Mam jeszcze jedno pytanie otóż w ostatnim odcinku jak Lois Lane brała ślun z Clarkiem leciała taka ładna piosenka,zna ktoś może tytuł i wykonawcę byłabym wdzięczna,pozdrawiam:)
Boże ratuj, bowiem nie wiem co zrobić, by się nie starzeć... Nie każdy Wstrzykuje sobie Botox kubikami -,-''
Mnie nie trzeba.
Jeszcze nikt mi nie powiedział że "zBrzydłem oraz że Czyimś zdaniem mój wygląd strasznie się pogorszył. Jeszcze 2002 - 2005 wyglądałem pięknie, teraz zrobiłem się chudy i taki - dziwny..." xD