Krystian Domagała

5,2
499 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krystian Domagała

Jedna rola w słabym serialu. Dzieciak się zmanierował, dalsza kariera jeżeli nastąpi to będzie wyglądała podobnie jak kariera innych serialowych dzieci czyli...no wlaśnie. 1/10 bo jest sztuczny i nie ma talentu za grosz. Już Natalka gra lepiej więc dostanie 2/10

Zandarm

co ty chesz to jeszcze dziecko .. dostal role z castingu ... ma zalednwie 8 lat .. nie pojdzie ci w tym wieku do szkoly aktorskiej ... no sory ale nie powinnas tak mowic o dziecku

silene1

A ja się zgadzam z Żandarmem. Qrwa, żeby ten dzieciak miał wyższą średnią niż Krystyna Janda czy Andrzej Wajda to chyba lekkie przegięcie!

silene1

Rolę z castingu? W serialu zaczął grać jako noworodek (urodził się w połowie listopada 2001 i w tym roku grał już w serialu) - więc ciężko mówić o "roli z castingu".

sarenka

CO to ma być w ogóle ta ocena..??Pomijając to ze ma 8 lat to gra jakby czytał tekst po prostu...jakaś żenada, z kad ta ocena sie wzięła ?Dałem 1 i mam nadzieje ze z pomoca kilki osob zaniżymy odpowiednio ocene.

Jinno

Ja na pewno wam w tym nie pomoge, nie rozumiem jak mozna o dziecku tak mowic. On gra po prostu 9letniego chlopca i idzie mu to dobrze. Po co wy w ogola nawet na te oceny patrzycie??? Kto by sie nimi przejmował?!